De nieuwe Traigo 80 2,5 – 3,5 ton elektrische vorkheftrucks heeft een totaal nieuw design. Alle opgedane kennis en klantwensen van afgelopen jaren zijn samengebundeld tot een nieuwe range Traigo 80 elektrische vorkheftrucks.

Een standaard geveerd bestuurderscompartiment filtert trillingen en geluiden weg voor de bestuurder. Het kleuren touchscreen reageert direct en bied eenvoudige, snelle aanpassingen op het gebied van rij- en hefeigenschappen.

Met het open chassis kan er voor de zwaarste inzet snel en eenvoudig accu’s gewisseld worden via de onderzijde met bijvoorbeeld een elektrische pallettruck.

Er is keuze uit krachtige modellen met een restdraagvermogen afgegeven op zowel 500mm als 600mm, waardoor er voor elke toepassing een standaard, maatwerk oplossing te configureren is. 

Geluidsproductie van de nieuwe Traigo 80 is tot een minimum beperkt door slimme innovaties in bewegende delen door te voeren. Hiermee is de truck sneller in rijden en heffen, echter met minder geluid.

Met de meeste bodemvrijheid in zijn klasse, en zelfs CE-technisch goedgekeurd de mogelijkheid tot luchtbanden toe te passen op deze trucks is de nieuwe Traigo 80 de meest universeel toepasbare elektrische buitentruck van dit moment!

Vraag vrijblijvend een adviesgesprek aan bij G&T Intern Transport, de truck proberen behoort zeker tot de mogelijkheden!