BT Staxio CB stapelaar

De CB stapelaars van Toyota BT zijn zeer flexibel inzetbaar doordat de vorken vrijdragend zijn. Hier kan elke pallet of lastdrager mee opgepakt worden, ook als deze rondom voorzien is van bodemlatten. Deze oplossingen worden steeds populairder doordat de compactheid van een stapelaar wordt gecombineerd met de flexibiliteit van een heftruck. De veelzijdige stapelaar is een oplossing voor elke soort pallet behandeling en is door zijn ontwerp ideaal voor gebruik in productie-omgevingen waarbij dan een grotere heftruck geweerd wordt op de vaak drukbevolkte werkvloer. Alle Staxio stapelaars zijn ontworpen met het oog op veiligheid, productiviteit en duurzaamheid. De stapelaar is zowel meerijdend als walkie verkrijgbaar voor toepassingen waarbij er meer of minder afstanden gereden hoeft te worden. 

Vraag huur aan Vraag offerte aan

De BT CB stapelaars zijn ideaal te gebruiken in ruimtes waar goederen horizontaal en verticaal getransporteerd moeten worden maar waar een hef- of reachtruck niet past. De korte draaicirkel en vrijdragende vorken maken de machine geschikt voor diverse productie-omgevingen, expedities, maar ook koel- en vrieshuizen. De stapelaar heeft een maximale hefhoogte tot 5,4 m en kan optioneel voorzien worden met sideshift of vorkenversteller om de productiviteit en flexibiliteit te verhogen. Voor toepassingen waarbij geen grote afstanden afgelegd hoeven te worden kan de truck ook als meeloop geleverd worden. 

CB stapelaars zijn beschikbaar in vele uitvoeringen en gewichtsklasses. De trucks zijn vooral populair bij productie en op- en overslag bedrijven waar er niet veel ruimte is voor grote, lange intern transportmachines als heftrucks en reachtrucks, maar wel behoefte aan het kunnen handlen van alle typen lastdragers. Om ook in de meest intense toepassingen zoals multi-shift operaties continue ingezet te worden zijn alle stapelaars te voorzien van eenvoudige batterijwisselsystemen of het duurzame Li-Ion.

Alle stapelaars van BT zijn voorzien van onderhoudsvrije AC-technologie wat de onderhoudstijd ten op zichte van vorige generaties aanzienlijk verminderd doordat er minder slijtdelen in de truck aanwezig zijn. Alle Toyota/BT machines zijn ontworpen met het oog op maximale inzettijd, dat is bereikt door de onderhoudsbehoefte zo laag mogelijk te houden en te werken met het modulaire opbouw concept. 

Benieuwd of deze stapelaar past in uw toepassing? Neem vrijblijvend contact op met G&T om uw situatie door te nemen! 

Inklapbare bestuurdersplatform

De SPE-serie is geschikt voor lange afstanden dankzij het bestuurdersplatform. Het platform is opklapbaar wat manoeuvreren in kleine ruimtes mogelijk maakt.

Opklapbare zijbeschermingen

De opklapbare beschermbeugels zorgen voor meer veiligheid en zijn inklapbaar voor in kleine ruimtes.

Smart Truck

Alle stapelaars kunnen optioneel worden voorzien van telematica hardware. Hiermee heeft u beschikking over een smart truck, waarmee u altijd controle heeft over uw operatie en truckvloot.

Product-serie Model Hefcapaciteit Hefhoogte Batterijcapaciteit Factsheet
Staxio SWE050S CB 500kg 4,75 m 300 Ah Klik hier
Staxio SWE100S CB 1000 kg 4,75 m 300 Ah Klik hier
Staxio SPE050XR CB 500 kg 5,40 m 500 Ah Klik hier
Staxio SPE120XR CB 1125 kg 5,40 m 500 ah Klik hier

 

SWE & SPE CB stapelaars
Hefcapaciteit tot 11025kg bij een lastzwaartepunt van 600 mm.
Hefhoogte tot 5,4  m.
Compacte afmetingen.
✓ Hoge rijsnelheden mogelijk.
✓ BT Powerdrive Instelbare rij-eigenschappen.
✓ BT Powertrak geveerd aandrijfwiel.
✓ Sensi-Lift standaard voor traploos variabele hef en daalsnelheid
✓ Stuurbekrachtiging op opstaande trucks
✓ Eenvoudig batterijwisselsysteem en Li-Ion mogelijk.
✓ Diverse uitvoeringen met zijbescherming of rugbescherming mogelijk

  BT Staxio brochure (EN)

Vraag huur aan Vraag offerte aan