BT Staxio P-serie SPE

De BT Staxio P-serie zijn gebruiksvriendelijke krachtige stapelaars geschikt voor vele toepassingen zoals pallets stapelen, laden en lossen van vrachtwagens, orderverzamelen of algemeen horizontaal en verticaal pallettransport. De machines zijn ontworpen om veilig medium tot zwaar intensieve werkzaamheden uit te voeren in winkels, magazijnen, productie-omgevingen, koel- en vrieshuizen, voedselindustrie enzovoorts. Door het platform met keuze uit verschillende beschermingen is  de bestuurder in de meest hectische omgevingen optimaal beschermd waarbij de stapelaars hoge snelheden kunnen halen om ook langere afstanden in korte tijden te overbruggen! 

De opstaande stapelaars van BT zijn verkrijgbaar met hefhoogtes tot 6 meter en hefcapaciteiten tot 2.000kg. Hiermee zijn we elke logistieke stapel-uitdaging de baas. Met het oog op dat deze trucks meerdere shifts gebruikt kunnen worden zijn er eenvoudige wisselbatterij-systemen beschikbaar of Li-Ion als duurzame energievoorziening! 

Vraag huur aan Vraag offerte aan

De BT Staxio P-serie bestaat uit een zeer complete range aan opstaande-stapelaars waardoor geen logistieke uitdaging te groot is. Met een ruim aanbod stapelaars voor hefhoogtes tot 6 meter, hefcapaciteiten tot en met 2.000 kg, diverse uitvoeringen en vorklengtes, is er een geschikte stapelaar voor elke toepassing. Om ook in de meest intense toepassingen zoals multi-shift operaties continue ingezet te worden zijn alle stapelaars te voorzien van eenvoudige batterijwisselsystemen of het duurzame Li-Ion.

Door het standaard platform en verschillende keuzes in zijbescherming zoals wegklapbare lendesteunen, vaste zijschotten of een vast rugschot is er een ruim aanbod voor elke toepassing. De stapelaars behalen  hoge snelheden tot en met 10 km/h om ook langere afstanden in korte tijden te overbruggen. In combinatie met een opklapbaar platform en wegklapbare lendesteunen neemt de stapelaar niet meer ruimte in dan het model zonder platform om ook in krappe gangpaden en ruimtes veilig en snel te kunnen positioneren

De BT Staxio P-serie stapelaars zijn leverbaar in verschillende uitvoeringen zoals met heffende steunpootarmen voor meer bodemvrijheid bij ongelijke vloeren en hellingen, breedspoorsteunpoten zodat de stapelaar vrijdragende vorken heeft zo als een vorkheftruck. Daarnaast zijn de machines voorzien van het beproefde vijfpuntschassis, wat zorgt voor extra stabiliteit op hellingen en ongelijke vloeren.

Alle stapelaars van BT zijn voorzien van onderhoudsvrije AC-technologie wat de onderhoudstijd ten op zichte van vorige generaties aanzienlijk verminderd doordat er minder slijtdelen in de truck aanwezig zijn. Alle Toyota/BT machines zijn ontworpen met het oog op maximale inzettijd, dat is bereikt door de onderhoudsbehoefte zo laag mogelijk te houden en te werken met het modulaire opbouw concept. 

De gehele Staxio P-serie range is geschikt om te gebruiken in koel- en vrieshuizen. Voor de voedselindustrie of corrosieve omgevingen is er zelfs een volledige Roest Vrije stapelaar van BT beschikbaar. 

De mogelijkheden zijn enorm! Neem vrijblijvend contact op met G&T voor passend advies in uw situatie.

Opklapbaar bestuurdersplatform

De SPE-serie is geschikt voor lange afstanden dankzij het bestuurdersplatform. Het platform is opklapbaar wat manoeuvreren in kleine ruimtes mogelijk maakt.

 

Sensi-lift

Met het unieke sensi-lift kunt u nauwkeurig de hoogte regelen van het vorkenbord. Hierdoor heeft u meer controle over de lading wat de kans op fouten reduceert. 

 

Opklapbare zijbeschermingen

De opklapbare beschermbeugels zorgen voor meer veiligheid en zijn inklapbaar voor in kleine ruimtes.

 

Optimale tractie

Alle BT stapelaars beschikken over het unieke BT Powertrak systeem. Dit is een hydraulisch systeem dat zorgt voor neerwaartse druk op het aandrijfwiel naar verhouding van de lasten. Dit zorgt voor extra stabiliteit.

 

Smart Truck

Alle BT stapelaars kunnen optioneel worden voorzien van telematica hardware. Hiermee heeft u beschikking over een smart truck, waarmee u altijd controle heeft over uw operatie en truckvloot.

Product-serie Model Hefcapaciteit Hefhoogte Batterijcapaciteit Brochure
Staxio SPE120 1200 kg 4,8 m 500 Ah Klik hier
Staxio SPE120L 1200 kg 4,8 m 500 Ah Klik hier
Staxio SPE140S 1400 kg 6,0 m 500 Ah Klik hier
Staxio SPE140 1400 kg 5,4 m 500 Ah Klik hier
Staxio SPE140L 1400 kg 5,4 m 500 Ah Klik hier
Staxio SPE160 1600 kg 6,0 m 500 Ah Klik hier
Staxio SPE160L 1600 kg 6,0 m 500 Ah Klik hier
Staxio SPE200 2000 kg 4,05 m 500 Ah Klik hier
Staxio SPE200L 2000 kg 4,05 m 500 Ah Klik hier
Staxio SPE200D 2000 kg 2,5 m 500 Ah Klik hier
Staxio SPE200DN 2000 kg 2,1 m 400 Ah Klik hier

SPE
Hefcapaciteit tot 2000 kg.
Hefhoogte tot 6,0 m.
Hoge rijsnelheden.
BT Powerdrive Instelbare rij-eigenschappen.
BT Powertrak geveerd aandrijfwiel.
✓ Compact en wendbaar.
Sensi-Lift standaard voor traploos variabele hef en daalsnelheid
RVS uitvoering beschikbaar.
✓ Stuurbekrachtiging uitgevoerd met in hoogte verstelbare stuurarm.
✓ Eenvoudig batterijwisselsysteem en Li-Ion mogelijk.

  BT Staxio brochure (EN)

Vraag huur aan Vraag offerte aan