BT Staxio W-serie HWE

De modellen uit de BT Staxio W-serie zijn kleine compacte stapelaars geschikt voor alle soorten laagintensieve opslag toepassingen. Binnen de BT Staxio W-serie zijn de HWE100 en HWE100S de meest lichte en compacte machines. De BT HWE100 is een veelzijdige meeloopstapelaar die ingezet kan worden als pallettruck, orderverzameltruck of als heffende werktafel. 

Meer informatie over de mogelijkheden?


Alle BT Staxio modellen zijn ontworpen met het oog op productiviteit, veiligheid en ergonomie. Dankzij een eenvoudige bediening en soepele stuurarm is de stapelaar gemakkelijk te bedienen, zelfs voor onervaren gebruikers. De machine is eenvoudig op te laden door een ingebouwde lader met 220V aansluiting. Hierdoor is de compacte stapelaar gemakkelijk op te laden waar u maar wilt.

De BT Staxio W-serie is voorzien van het unieke geavanceerde BT Castorlink-systeem, wat ervoor zorgt dat de zwenkwielen binnen de carrosserie van het chassis draaien. Daarnaast zorgt het voor een soepelere werking op hellingen en beperkt het de kans op wielbeschadiging. Met en maximale hefcapaciteit tot 1000 kg en een hefhoogte tot 2 meter is deze compacte stapelaar uitermate geschikt voor lichte werkzaamheden.

Alle standaard modellen uit de BT Staxio W-serie zijn geschikt voor het werken in kantoren, winkels en koel-/vriesruimtes. De BT stapelaar zijn onderhoudsarm en zijn voorzien van een onderhoudsvrije batterij. De HWE stapelaars bieden een ideale oplossing voor het eenvoudig verplaatsen, zowel horizontaal als verticaal van uw pallets. Het compacte ontwerp zorgt ervoor dat de machines eenvoudig zijn te manoeuvreren in kleine krappe ruimtes. 

Kenmerken en specificaties HWE100

  • Hefcapaciteit van 1 ton bij een lastzwaartepunt van 600 mm
  • Hefhoogte tot 2 m
  • Compacte afmetingen
  • Optioneel laadsysteem voor in de vrachtwagen
Productserie Modelnaam Hefcapaciteit Hefhoogte Batterijcapaciteit Factsheet
Staxio HWE100 1000 kg 2 m 63 Ah Klik hier
Staxio HWE100S 1000 kg 2 m 63 Ah Klik hier

Visibility

   Center part

   Steering arm rotation

Turtle button

     BT Staxio brochure (NL)

Soortgelijke producten


          BT Staxio SWE

          BT Staxio SPE

          BT Staxio RWE