BT Staxio W-serie HWE

Stel je product samen

+

Totaal €6365,-

excl. btw

Naar besteloverzicht

Levertijd 2 á 3 weken (franco geleverd)

  • 1 jaar garantie op nieuwe machines

De BT HWE100 en HWE100S zijn instapmodellen elektrisch heffende en verrijdbare meeloop stapelaars uit de BT Staxio serie. Ze zijn uitermate geschikt voor alle soorten laagintensieve opslag toepassingen. Binnen de BT Staxio W-serie zijn de HWE100 en HWE100S de meest lichte en compacte machines.

De BT HWE100 is een veelzijdige meeloopstapelaar die ingezet kan worden als pallettruck, orderverzameltruck of als mobiele in hoogte verstelbare werktafel. De HWE100S kan soortgelijke werkzaamheden uitvoeren met als verschil dat deze stapelaar van de uitvoering 'breedspoor' vrijdragende vorken heeft en dus alle pallets en lasten kan pakken met verstelbare steunpootarmen tot 1300mm. 

Met een laag eigen gewicht kan de truck prima gebruikt worden op veel verdiepingsvloeren. De BT Staxio W-serie is voorzien van het unieke geavanceerde BT Castorlink-systeem, wat ervoor zorgt dat de zwenkwielen binnen de carrosserie van het chassis draaien. Daarnaast zorgt het voor een soepelere werking op hellingen en beperkt het de kans op wielbeschadigingen. Met een maximale hefcapaciteit tot 1000 kg en een hefhoogte tot 2 meter bieden de HWE100 stapelaars de ideale oplossing voor het eenvoudig verplaatsen, zowel horizontaal als verticaal van uw pallets. Het compacte ontwerp zorgt ervoor dat de machines eenvoudig zijn te manoeuvreren in kleine krappe ruimtes. 

Doordat de trucks onderdeel zijn van de Staxio W-serie bevatten de trucks volwassen mogelijkheden om de rij-eigenschappen volledig naar wens in te stellen en de standaard 'click-2-creep' positioneringsfunctie. Ook zijn de trucks voor toepassingen waarbij er voor langere tijd inzet wordt gevergd uit te rusten met een Li-Ion pakket. 

Niet zeker of deze truck voor uw toepassing geschikt is? Neem vrijblijvend contact op met G&T voor een passend advies! 

Eenvoudig opladen

De machine is voorzien van een ingebouwde lader om de batterijen eenvoudig te kunnen laden. Het is alleen nog maar de stekker in de stopcontact.

 

 

Veilig werken

De stapelaar is uitgerust met een PIN-code toegang, waarmee rijeigenschappen per gebruiker kunnen worden geprogrammeerd. Tijdens werkzaamheden op een helling wordt automatisch de modus 'voorwaarts rijden' opgestart, daardoor de machine niet achteruit kan rollen.

Energie-efficiëntie

Met de onderhoudsvriendelijke AC motor heeft u gegarandeerd krachtige prestaties tegen lage energiegebruik. Met een unieke slimme lader wordt de levensduur van de batterij vergroot.

 

Click-2-Creep

Om de machine goed te kunnen manoeuvreren in krappe ruimtes kan Click-2-Creep worden gebruikt. Deze optie maakt het mogelijk om met de stuurarm rechtop de machine in kruipsnelheid veilig te bedienen.

 

Smart Truck

Alle BT/Toyota machines kunnen optioneel worden voorzien van telematica hardware. Hiermee heeft u beschikking over een smart truck, waarmee u altijd controle heeft over uw operatie en truckvloot.

Breedspoor uitvoering HWE100S

De HWE100S is een zogenaamde 'breedspoor' stapelaar. Met een breedspoorstapelaar is het mogelijk pallets op te pakken welke van bodemlatten voorzien zijn. De verstelbare steunpootarmen zorgen er voor dat het overgrote deel van de lastdragers opgepakt kunnen worden. 

Neem contact op met G&T als u geintereseerd bent in de breedspoor-stapelaars van BT! 

Product-serie Model Hefcapaciteit Hefhoogte Batterijcapaciteit Factsheet
Staxio HWE100 1000 kg 2 m 63 Ah Klik hier
Staxio HWE100S 1000 kg 2 m 63 Ah Klik hier

HWE100(S)
Hefcapaciteit van 1 ton bij een lastzwaartepunt van 600 mm.
Hefhoogte tot 2000 mm.
Compacte afmetingen.
Optioneel laadsysteem voor in de vrachtwagen.
✓ Instelbare rij-eigenschappen
✓ Voor lichte tot medium toepassingen ook Li-Ion mogelijk
✓ Ingebouwde lader, truck kan overal opgeladen worden
✓ Laag eigen gewicht
✓ Standaard 'Click-2-Creep' positioneringsfunctie voor werkzaamheden in krappe ruimtes

     BT Staxio brochure (NL)

Vraag offerte aan