BT Staxio P-serie RX (D)

De SPE120XR(D) is een meerijdende stapelaar met een reachmast, die de compactheid van een stapelaar heeft maar de flexibiliteit van een reachtruck. De veelzijdige stapelaar is een oplossing voor elke soort pallet behandeling en is door zijn compacte ontwerp ideaal voor gebruik in smalle gangen. Alle Staxio stapelaars zijn ontworpen met het oog op veiligheid, productiviteit en duurzaamheid. De stapelaar is ook als walkie verkrijgbaar voor toepassingen waarbij er minder afstanden gereden hoeft te worden. 

Als D variant van Double Stock kan de stapelaar zelfs twee pallets tegelijkertijd vervoeren van 600kg per stuk!

 

1
BT Powerdrive systeem voor eenvoudig de rijeigenschappen te programmeren.
2
Verstelbare vorken om verschillende palletmaten of blokpallets te hanteren.
Vraag huur aan Vraag offerte aan

De BT XR stapelaars zijn ideaal te gebruiken in smalle en krappe ruimtes. De korte draaicirkel en reachmast maken de machine geschikt voor diverse omgevingen inclusief koel- en vrieshuizen. De stapelaar heeft een maximale hefhoogte tot 5,4 m en kan optioneel voorzien worden met sideshift of vorkenversteller om de productiviteit te verhogen. Met de uitschuifbare mast kunnen nagenoeg alle verschillende soorten pallets worden gehandled. Tevens is de verschuifbare mast ontworpen om ruimte te besparen op gelijke wijze als bij de reachtrucks. voor toepassingen waarbij geen grote afstanden afgelegd hoeven te worden kan de truck ook als meeloop geleverd worden.  

De XR stapelaar is ook als 'doublestock' variant verkrijgbaar waarmee er een extra set vorken en minimastje geintegreerd wordt in de truck. Daarmee is het mogelijk om twee pallets van 600kg tegelijkertijd te handlen. Dit kan meerwaarde opleveren als er langere afstanden horizontaal transport afgelegd moet worden. Dit scheelt dan bij elke beweging één keer rijtijd. Deze variant truck is vooral populair voor bij productie en op- en overslag bedrijven waar er niet veel ruimte is voor grote, lange intern transportmachines als heftrucks en reachtrucks. Om ook in de meest intense toepassingen zoals multi-shift operaties continue ingezet te worden zijn alle stapelaars te voorzien van eenvoudige batterijwisselsystemen of het duurzame Li-Ion.

Alle stapelaars van BT zijn voorzien van onderhoudsvrije AC-technologie wat de onderhoudstijd ten op zichte van vorige generaties aanzienlijk verminderd doordat er minder slijtdelen in de truck aanwezig zijn. Alle Toyota/BT machines zijn ontworpen met het oog op maximale inzettijd, dat is bereikt door de onderhoudsbehoefte zo laag mogelijk te houden en te werken met het modulaire opbouw concept. 

Benieuwd of deze stapelaar past in uw toepassing? Neem vrijblijvend contact op met G&T om uw situatie door te nemen! 

Inklapbare bestuurdersplatform

De SPE-serie is geschikt voor lange afstanden dankzij het bestuurdersplatform. Het platform is opklapbaar wat manoeuvreren in kleine ruimtes mogelijk maakt.

Opklapbare zijbeschermingen

De opklapbare beschermbeugels zorgen voor meer veiligheid en zijn inklapbaar voor in kleine ruimtes.

Smart Truck

Alle stapelaars kunnen optioneel worden voorzien van telematica hardware. Hiermee heeft u beschikking over een smart truck, waarmee u altijd controle heeft over uw operatie en truckvloot.

Product-serie Model Hefcapaciteit Hefhoogte Batterijcapaciteit Brochure
Staxio SPE120XR 1200 kg 5,40 m 500 Ah Klik hier
Staxio SPE120XRD 1200 kg 2,75 m 500 Ah Klik hier
Staxio SWE120XR 1200 kg 5,40 m 500 Ah Klik hier

 

SPE120XR
Hefcapaciteit van 1200 kg bij een lastzwaartepunt van 600 mm.
Hefhoogte tot 5,4  m.
Compacte afmetingen.
Reachmast.
✓ Hoge rijsnelheden.
✓ BT Powerdrive Instelbare rij-eigenschappen.
✓ BT Powertrak geveerd aandrijfwiel.
✓ Sensi-Lift standaard voor traploos variabele hef en daalsnelheid
✓ RVS uitvoering beschikbaar.
✓ Stuurbekrachtiging uitgevoerd met in hoogte verstelbare stuurarm.
✓ Eenvoudig batterijwisselsysteem en Li-Ion mogelijk.

  BT Staxio brochure (EN)

Vraag huur aan Vraag offerte aan