BT Staxio P-serie RX (D)

De SPE120XR(D) is een meerijdende stapelaar met een reachmast, die de compactheid van een stapelaar heeft maar de flexibiliteit van een reachtruck. De veelzijdige stapelaar is een oplossing voor elke soort pallet behandeling en is door zijn compacte ontwerp ideaal voor gebruik in smalle gangen. Alle Staxio stapelaars zijn ontworpen met het oog op veiligheid, productiviteit en duurzaamheid. 

Meer informatie over de mogelijkheden?


De SPE120XR is ideaal te gebruiken in smalle en krappe ruimtes. De korte draaicirkel en reachmast maken de machine geschikt voor diverse omgevingen inclusief koel- en vrieshuizen. De stapelaar heeft een maximale hefhoogte tot 4,8 m en kan optioneel voorzien worden met sideshift of vorkenversteller om de productiviteit te verhogen.

Alle BT Staxio stapelaars zijn voorzien van het geavanceerde BT Powerdrive systeem. Dit maakt het mogelijk om persoonlijke rijeigenschappen eenvoudig te programmeren. De stuurarm heeft een ideale lengte zodat de bestuurder de machine eenvoudig kan bedienen en tegelijkertijd voldoende afstand wordt gehouden. De geoptimaliseerde machine past zelf de rijsnelheid aan in de bochten zodat de lasten optimaal worden beschermd. Met verstelbare vorken kan de stapelaar verschillende palletmaten of blokpallets hanteren.

Kenmerken en specificaties SPE120XR

  • Hefcapaciteit van 1,2 ton bij een lastzwaartepunt van 600 mm
  • Hefhoogte tot 4,8 m
  • Compacte afmetingen
  • Reachmast
Productserie Modelnaam Hefcapaciteit Hefhoogte Batterijcapaciteit Brochure
Staxio SPE120XR 1200 kg 4,8 m 300 Ah Klik hier
Staxio SPE120XRD 1200 kg 4,8 m 300 Ah Klik hier

 

  BT Staxio brochure (EN)

Soortgelijke producten


          BT Staxio SWE

          BT Staxio SPE

          BT Staxio SSE