BT Staxio SWE120I

De BT Staxio inox stapelaars zijn wendbare trucks met een kleine draaicirkel. De machine kenmerkt zich door het materiaalgebruik van roestvrij staal. Hierdoor is de truck uitermate populair in de voedselindustrie waar HACCP normen roest niet toestaan, maar ook is de truck uitermate geschikt om ingezet te worden in extremere corrosieve omstandigheden waar men werkt met bijvoorbeeld zout, pekel of zeep. Dankzij een opklapbaar bestuurdersplatform zijn de BT LPE’s ook uitstekend te gebruiken in krappe ruimtes en het laden of lossen van vrachtwagens. De truck is ook leverbaar zonder platform zodat gebruikers altijd achter de machine lopen. 

Vraag huur aan Vraag offerte aan

De BT roestvrije elektrische stapelaar met of zonder platform is een ver door ontwikkelde machine met een hoog vermogen en zeer goede corrosie-bestendige eigenschappen. De opstaande pallettruck is verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen, denk hierbij aan een rugschot of vaste zijschotten waarmee de gebruiker optimaal beschermd is in gebieden waar veel logistieke bewegingen plaatsvinden. tegelijkertijd bieden de uitvoeringen met vaste bescherming ook meer comfort.

De Staxio RVS stapelaar is op ergonomisch vlak zijn tijd ver vooruit met variabel instelbare rij-eigenschappen in combinatie met stuurbekrachtiging. De lage body bied de bestuurder een uitstekend zicht op de vorken en de last, mede door gebruik van doorkijkmasten. Door de compacte bouw is de truck zeer wendbaar en heeft een zeer kleine draaicirkel. 

Door zijn snelheidsbereik en hefcapaciteiten in combinatie met verschillende vorklengtes en breedtes is de SWE120I uitermate geschikt om vrachtwagens te laden/lossen en het stapelen in stellingen of productie-omgevingen. Daarnaast is de stapelaar multi-inzetbaar in alle industrieën waarbij horizontaal transport benodigd is en er behoefte is aan roest-vrij, corrosiebestendig materieel.

De BT Staxio Inox stapelaar is ontwikkeld om mee te kunnen draaien in de hoogste intensiteit toepassingen en hier tot 1200kg lasten zowel horizontaal als verticaal te verplaatsen, indien nodig 24/7 doordat de truck kan worden uitgevoerd met grote accu's eventueel met wisselbatterijen of Li-Ion. 

Neem contact op met G&T om de mogelijkheden te bespreken voor uw situatie!

Ergonomische stuurarm

De BT Levio en Staxio serie is uitgerust met een ergonomische stuurarm en kan worden bediend met beide handen. Dit zorgt voor een optimale controle en productiviteit. Middels het unieke Click-2-Creep kunt u met de stuurarm omhoog eenvoudig op kruipsnelheid manoeuvreren. 

Lithium Li-ion

Alle elektrische pallettrucks zijn leverbaar met onze innovatieve 'in-house Toyota geproduceerde' Lithium-Ion accu's, ideaal voor meerdere shiften. Daarnaast zijn deze batterijen onderhoudsvrij en eenvoudig te laden. Met Li-Ion elimineert men batterijwisselen en het acculaadstation. Vraag G&T of uw operatie ook kan profiteren van Li-Ion! 

SMART TRUCK

Alle Toyota machines kunnen optioneel worden voorzien van telematica hardware. Hiermee heeft u beschikking over een smart truck, waarmee u altijd controle heeft over uw operatie en truckvloot.

Product-serie Hefcapaciteit Max. Batterij capaciteit (Ah) Rijsnelheid soort Factsheets
SWE120I 1200 kg 300 Ah 6 km/h Basis Klik hier

Levio P Inox-serie
Hefcapaciteit tot 1200 kg.
Diverse vorklengtes en breedtes mogelijk.
✓ Hefhoogtes tot en met 2900 mm.
Wendbaar.
BT Powerdrive instelbare rij-eigenschappen.
Corrosiebestendig(geen roest bij schade/zeep/zout inwerkingen).
✓ Batterijwisselsystemen en Li-Ion mogelijkheden. 

  BT Levio brochure (NL)

Vraag huur aan Vraag offerte aan