BT Lifter LHM

De BT Lifter is met haar 7 verschillende LHM modellen de meest gebruikte handpallettruck binnen organisaties. De BT Lifter LHM075UL (Ultra Low) is speciaal ontworpen voor het handelen van lage pallets. Ondanks de lage vorkhoogte van 35 mm en de maximale hefcapaciteit van 750 kg is deze handpallettruck toch in staat een standaard Euro pallet te heffen.

De BT Lifter LHM200 serie bestaat uit twee soorten handpallettrucks. De LHM200SC is uitgerust met een weegsysteem dat ontwikkeld is voor professionele toepassingen. Deze truck weegt de pallets en trucks tijdens het laden. De LHM200ST is gemaakt van roestvrij staal en is speciaal ontworpen voor farmaceutische bedrijven of bedrijven in de voedselverwerking. Beide handpalletstrucks hebben een standaard laad- en hefvermogen van 2000 kg. 

Meer informatie over de mogelijkheden?


De BT Lifter LHM230 is verkrijgbaar in vier verschillende uitvoeringen. De LHM230 is wereldwijd één van de meest gebruikte handpallettrucks. Ondanks het robuste design is deze licht gebouwd en zeer wendbaar. De LHM230G is een gegalvaniseerde handpalletruck welke een goedkoper alternatief is voor de roestvrijstalen handpallettruck. De LHM230G is uitermate geschikt voor het gebruik in vochtige omstandigheden. De LHM230SI is de stille versie van de BT Lifter. Deze LHM230SI is speciaal ontworpen voor geluidsarme goederenbehandeling en produceert niet meer dan 60 decibel. De LHM230WI is voorzien van een weegindicator, deze maakt direct een schatting van de last. Alle BT Lifter LHM230 modellen hebben een standaard laad- en hefvermogen van 2300 kg. 

De BT Lifter LHM300 is een handpallettruck speciaal ontworpen voor het laden en heffen van zware lasten. Deze oersterke handpallettruck heeft een standaard laad- en hefvermogen van 3000 kg. 

Kenmerken en specificaties BT Lifter LHM

  • Hefcapaciteit tot 3 ton bij een lastzwaartepunt van 600 mm
  • Diverse chassis- en vorkbreedten
  • Diverse wieltypen
  • Extreem lange levensduur
  • Snel leverbaar!
Productserie Modelnaam Hefcapaciteit Wanneer & waarom Eigenschap Factsheets
BT Lifter LHM230 2300 kg Dagelijkse inzet Quicklift & overload Klik hier
BT Lifter Silent LHM230SI 2300 kg Fluister stille inzet Quicklift Klik hier
BT Lifter LHM300 3000 kg Zware lasten Overload ventiel Klik hier
BT Lifter LHM075H 750 kg Halve pallets Quicklift & overload Klik hier
BT Lifter Ultra Low LHM075ULF 750 kg Lage inrijhoogte en recyclebare pallets - -
BT Lifter Ultra Low LHM100UL 1000 kg Lage inrijhoogte en recyclebare pallets - Klik hier

  BT Lifter brochure (NL)

Soortgelijke producten


BT Pro Lifter LHM P/PQ

BT High lifter HHM

BT Ministacker