BT Lifter LHM

Stel je product samen

+

Totaal €630,-

excl. btw

Naar besteloverzicht

Levertijd 2 á 3 werkdagen (franco geleverd)

  • Levenslange (99 jaar) garantie op het vorkframe
  • 5 jaar garantie op de pompunit
  • 1 jaar garantie op alle overige componenten

De BT Lifter is een begrip in de markt door de hoogwaardige ergonomie en eenvoudige bediening. De BT Lifter heeft een unieke levenslange (99 jaar) garantie op het vorkframe. De garantie op de pompeenheid en de trekstang is verlengd tot vijf jaar, zodat u altijd aan het werk kunt.

Heeft u een slijtvaste, universele handpallettruck nodig die sterk presteert in alle toepassingen? De BT Lifter is ontworpen voor een lange levensduur, een veilige en betrouwbare staat van dienst en voor het leveren van optimale prestaties in alle horizontale transporttoepassingen. 

Met de Quick Lift functie bereiken de vorken met de eerste pompslag de pallet en met de tweede slag gaat de pallet omhoog, wat zorgt voor een betere efficiëntie. De BT Lifter handpalletwagens zijn ideaal voor dagelijks gebruik, voorzien van een klassiek design en levenslange garantie. Met deze gebruiksvriendelijke, duurzame pompwagen kunt u laden, lossen en orders verzamelen tegen een lage kostprijs.

Voor elke toepassing is de BT Lifter volledig naar wens te configureren met een ruim assortiment wielen en vork-dimensies. Neem vrijblijvend contact op met G&T en laat u informeren naar de mogelijkheden voor uw situatie!

ERGONOMISCHE HANDGREEP

Het ergonomische ontwerp van de polymeren handgreep biedt de bestuurder comfort en bescherming van de handen tijdens gebruik. 

HOGERE DUURZAAMHEID

Het robot gelastte chassis voldoet aan de hoogste kwaliteitsnormen. De stalen duwstangen verlagen de onderhoudskosten, zorgen voor een hogere duurzaamheid en langere bedrijfstijd. 

 

LANGERE BEDRIJFSTIJD ZORGT VOOR MEER BETROUWBAARHEID

De robuust gelastte trekstang helpt de bedrijfstijd van de pallettruck te verhogen, wat leidt tot minder kosten tijdens de gehele levensduur.

ROEST VRIJ STAAL

De RVS uitvoering is gedesigned met 314 Roest Vrij Staal en componenten welke de meest ruige corrosieve omstandheden kunnen weerstaan. Deze pallettruck voldoet aan de hoogste standaarden met betrekking op hygiëne in de food, farmaceutische en laboratoria omgevingen. 

Quicklifter snelheffing

Met de BT Quicklift optie kan men met slechts twee pompslagen de pallet van de grond heffen en de lasten op die manier snel en efficiënt verplaatsen

Product-serie Model Hefcapaciteit Wanneer Eigenschap Factsheets
BT Lifter LHM230 2300 kg Dagelijkse inzet Quicklift & overload Klik hier
BT Lifter Silent LHM230SI 2300 kg Fluister stille inzet Quicklift Klik hier
BT Lifter LHM300 3000 kg Zware lasten Overload ventiel Klik hier
BT Lifter LHM075H 750 kg Halve pallets Quicklift & overload Klik hier
BT Lifter Ultra Low LHM100UL 1000 kg Recyclebare pallets Lage inrijhoogte Klik hier
           

BT Lifter LHM
Diverse chassis- en vorkbreedten.
Ruim assortiment wielen voor alle toepassingen.
Hefcapaciteit tot 3 ton bij een lastzwaartepunt van 600 mm.
99 jaar garantie op het vorkframe.
5 jaar garantie op de pompunit en de trekstang.
Extreem lange levensduur.
Ideaal voor dagelijks gebruik.
Laagste levenscycluskosten.
Snel leverbaar!

  BT Lifter brochure (NL)

Vraag offerte aan