BT Ministacker

Stel je product samen

+

Totaal €2295,-

excl. btw

Naar besteloverzicht

Levertijd 3 á 5 werkdagen (franco geleverd)

  • 1 jaar garantie op alle componenten

De BT Ministacker is een duurzame oplossing voor lichte stapelwerkzaamheden. De BT Ministacker met handmatige heffing is ideaal voor basis stapeltoepassingen in smalle werkruimtes door zijn 180° graden stuursysteem en compacte afmetingen.
De lichtgewicht handstapelaar is ontworpen voor lichte tot matige frequentie stapelwerkzaamheden voor hoogtes tot 1,6 meter en gewichten tot 800kg.
Daarnaast kan de truck ook gebruikt worden voor blokstapeling, handling in palletstellingen, als werktafel gebruikt worden of ingezet worden bij de orderpickprocessen waarbij men conventioneel of zelfs met meerdere lagen werkt. 

Gebouwd voor meer duurzaamheid en handigheid, biedt deze handstapelaar de langste levensduur met de laagste levenscycluskosten. De doorkijkmast zorgt er voor dat de bestuurder altijd een goed zicht op de last heeft. De wielen zijn voorzien van een bescherming voor een veiligere werkomgeving. Daarnaast is de truck standaard voorzien van een parkeerrem wat de veiligheid aanzienlijk bevorderd als de truck wordt ingezet als werktafel. 

Met de elektrisch heffende optie is de BT Ministacker even compact terwijl de elektrische heffing zorg draagt voor verhoogde productiviteit.

Parkeerrem en anti-kleminrichting

De parkeerrem en de anti-kleminrichting bij de stuurwielen dragen bij tot een veiligere werkomgeving. Hierdoor kan de truck niet zomaar wegrollen wanneer de truck geparkeerd staat. De anti-kleminrichting beschermen de voeten tegen beklemming. 

Compact en ergonomisch

Het compacte design zorgt ervoor dat de BT Ministacker nauwelijks meer ruimte inneemt dan een handpallettruck en overal inzetbaar is om de ergonomie te bevorderen en productiviteit te verhogen.

Product-serie Model Hefcapaciteit Wanneer Eigenschap Factsheets
BT Ministapelaar SHM080 800 kg Lage frequentie - verstelbare vorken Combi pallettruck en stapelaar met elektromotor Klik hier
BT Ministapelaar SHL080 800 kg Hoge frequentie - verstelbare vorken Quicklift systeem.  Klik hier

BT Ministacker
Hefcapaciteit tot 800 kg.
Hefhoogte tot 1,6 meter.
Diverse chassis- en vorkbreedten.
180 graden stuursysteem voor uitstekende wendbaarheid.
Parkeerrem.

  BT Lifter brochure (NL)

Vraag offerte aan