BT Ministacker

De BT Ministacker is een lichtgewicht elektrische pallettruck en stapelaar welke speciaal ontworpen is voor kleine opslagruimtes waarbij het stapelen op een laag niveau vereist is. Deze ministacker is ideaal voor blokstapelen en voor het gebruik in stellingen. De ministacker wordt dan ook veelvuldig gebruikt in kleine winkels of andere detailhandelsbedrijven. Het ontwerp van de Clearview mast biedt een uitstekende zicht bij het ophalen van de lading. Deze ministacker heeft robuuste vorken met extra versteviging zodat we doorbuigen kunnen minimaliseren bij zware ladingen. Bij de stuurwielen zit een anti-kleminrichting hiermee zet je de Ministacker op de handrem. 

De BT Ministacker SHL080 is uitermate geschikt voor blokstapelen en het gebruik in stellingen. Met een maximale hefhoogte van 1600 mm is deze truck ideaal voor bijvoorbeeld kleinere magazijnen.

De BT Ministacker SHM080 is uitgerust met het Quicklift systeem, wat het comfort en de productiviteit bij lasten tot 200 kg ten goede komt. De BT Ministacker SHM080 heeft een maximale hefhoogte van1600 mm. 

Vraag hier vrijblijvend uw offerte aan!


Of bel: 0413-343812
Product-serie Model Hefcapaciteit Wanneer Eigenschap Factsheets
BT Ministapelaar SHM080 800 kg Lage frequentie - verstelbare vorken Combi pallettruck en stapelaar met elektromotor Klik hier
BT Ministapelaar SHL080 800 kg Hoge frequentie - verstelbare vorken Quicklift systeem.  Klik hier

Kenmerken BT Ministacker
Hefcapaciteit tot 800 kg.
Hefhoogte tot 1,6 meter.
Diverse chassis- en vorkbreedten.
180 graden stuursysteem voor uitstekende wendbaarheid.
Parkeerrem.

  BT Lifter brochure (NL)

Soortgelijke producten


BT lifter LHM

BT Pro lifter LHM P/PQ

BT High lifter HHM