BT Ministacker

De BT Ministacker is een lichtgewicht elektrische pallettruck en stapelaar welke speciaal ontworpen is voor kleine opslagruimtes waarbij het stapelen op een laag niveau vereist is. Deze ministacker is ideaal voor blokstapelen en voor het gebruik in stellingen. De ministacker wordt dan ook veelvuldig gebruikt in kleine winkels of andere detailhandelsbedrijven. Het ontwerp van de Clearview mast biedt een uitstekende zicht bij het ophalen van de lading. Deze ministacker heeft robuuste vorken met extra versteviging zodat we doorbuigen kunnen minimaliseren bij zware ladingen. Bij de stuurwielen zit een anti-kleminrichting hiermee zet je de Ministacker op de handrem. 

Waarmee kunnen wij u helpen?


  • De BT Ministacker SHL080 is een pallettruck en stapelaar uitgerust met een elektromotor voor het heffen. Deze truck is speciaal ontworpen voor kleine ruimtes waarbij het stapelen op een laagniveau vereist is. De BT Ministacker SHL080 is uitermate geschikt voor blokstapelen en het gebruik in stellingen. Met een maximale hefcapaciteit van 800 kg en een maximale hefhoogte van 1600 mm is deze truck ideaal voor bijvoorbeeld kleinere magazijnen.
     
  • De BT Ministacker SHM080 is uitgerust met het Quicklift systeem, wat het comfort en de productiviteit bij lasten tot 200 kg ten goede komt. De BT Ministacker SHM080 heeft een maximale hefcapaciteit van 800 kg en een maximale hefhoogte van1600 mm. 

Kenmerken en specificaties BT Ministacker
Hefcapaciteit tot 800 kg.
Hefhoogte tot 1,6 meter.
Diverse chassis- en vorkbreedten.
180 graden stuursysteem voor uitstekende wendbaarheid.
Parkeerrem.

Productserie Modelnaam Hefcapaciteit Eigenschap soort Factsheets
BT Ministapelaar SHM080 800 kg Lage frequentie - verstelbare vorken Basis Klik hier
BT Ministapelaar SHL080 800 kg Hoge frequentie - verstelbare vorken Basis Klik hier

  BT Lifter brochure (NL)

Soortgelijke producten


BT lifter LHM

BT Pro lifter LHM P/PQ

BT High lifter HHM