BT Pro lifter LHM P/PQ

Bent u op zoek naar een ARBO vriendelijke handpallettruck? Vanwege de Pro lift functie heeft u minder inspanning nodig waardor de productiviteit van de bestuurder verhoogt, Ook over ruwe en ongelijke ondergronden! Dan is de BT Pro Lifter de juiste handpallettruck. De Quick lift reduceert het benodigde aantal pompslagen, met slechts twee pompslagen kunt u een zware ladingen al heffen.   

De BT Pro Lifter is een zeer ergonomische handpallettruck met een confortabele handgreep en is zeer eenvoudig te bedienen. Vooraf de productie is bij deze Pro Lifter een milieuverklaring afgegeven. Middels een eenvoudige bedienbare hendel op de handgreep wordt een mechanisme geactiveerd dat in verbinding staat met de stuurwielen. Ook is deze handpallettruck beveiligd tegen overbelasting ter bescherming van de truck en de vloer. Inspanningen om een beladen truck in beweging te brengen wordt met 67% verlaagd vanwege de Pro lift functie. Waar het in beweging brengen van een reguliere handpalletwagen- van een last van 2300 kg - 45 kg trekkracht kost, is dat met de BT Pro Lifter nog maar 15kg. Daarbij is de BT Pro Lifter LHM230P/Q uitgerust met een geweldige Quicklift systeem. Met één slag bereiken de vorklepels de pallet en bij de tweede slag wordt de pallet opgetild. De unieke Pro lifter is verkrijgbaar met vele vorkafmetingen; zelfs als Reeldrum.

Maximale efficiëntie, gebruiksgemak en bestuurderscomfort!

Vraag hier vrijblijvend uw offerte aan!


Of bel: 0413-343812
Product-serie Model Hefcapaciteit Wanneer Eigenschap Factsheet
BT Pro Lifter  LHM230P 2300 kg Met innovatieve starthulp voor minimale inspanningen bij zware lasten Basis & Quicklift Klik hier

Kenmerken BT Pro Lifter LHM
Hefcapaciteit tot 2,3 ton bij een lastzwaartepunt van 600 mm.
Diverse chassis- en vorkbreedten.
Ruim assortiment wielen voor alle toepassingen.
Extreem lange levensduur.
Minimale inspanning om de pompwagen te starten.
Zeer wendbaar- werkt in beide richtingen.
Ideaal voor dagelijks gebruik.

  BT Lifter brochure (NL)

Soortgelijke producten


BT Lifter LHM

BT Pro lifter LHT

BT High lifter HHL