BT Pro lifter LHM P/PQ

Stel je product samen

+

Totaal €995,-

excl. btw

Naar besteloverzicht

Levertijd 2 á 3 werkdagen (franco geleverd)

  • Levenslange (99 jaar) garantie op het vorkframe
  • 5 jaar garantie op de pompunit
  • 1 jaar garantie op alle overige componenten

De BT Pro Lifter is een zeer ergonomische handpallettruck met een slimme mechanische starthulp, bedienbaar met een comfortabele handgreep welke zeer eenvoudig te bedienen is.

Wat de BT Pro Lifter uniek maakt is dat deze minder inspanning benodigd om de vaak zware lading in beweging te krijgen. Bij standaard handpallettrucks wordt de gebruiker enorm belast bij het op gang brengen van de handpallettruck met lading. Door juist op deze momenten van piek-belastingen een slim hulpmechanisme te gebruiken wordt een enorme ergonomische slag geslagen voor de gebruiker wat deze truck zeer ARBO vriendelijk maakt. De Quick lift pomp unit reduceert het benodigde aantal pompslagen, met slechts twee pompslagen kunt u een zware lading al heffen waardoor deze truck behalve ARBO vriendelijk ook zeer efficiënt en effectief is. 

De productiviteit van de bestuurder wordt daarnaast ook verhoogd doordat de truck met lading snel onderweg is en zelfs drempels met gemak overwint. De gebruiker heeft te maken met minder hoge piek-belastingen waardoor vermoeidheid en overbelasting van armen en schouders voorkomen wordt.

Middels een eenvoudig bedienbare hendel op de handgreep wordt een slim mechanisme geactiveerd dat in verbinding staat met de stuurwielen. De benodigde inspanning om een beladen truck in beweging te brengen wordt met 67% verlaagd bij gebruik van de Pro lift functie. Het in beweging brengen van de BT Pro Lifter met lading kost ruim drie keer minder kracht dan elke reguliere andere handpallettruck! Daarbij is de BT Pro Lifter LHM230PQ uitgerust met een geweldige Quicklift systeem. Met één slag bereiken de vorklepels de pallet en bij de tweede slag wordt de pallet opgetild. De unieke Pro lifter is verkrijgbaar met vele vorkafmetingen; zelfs als Reeldrum om bijvoorbeeld rollen zonder pallet te verplaatsen. 

✓ Maximale efficiëntie, gebruiksgemak en ergonomie!

Pro Lifter slimme starthulp

De BT Pro Lifter is voorzien van een slimme mechanische starthulp, welke piekbelastingen bij het in beweging brengen van de last met 67% elimineert. Het systeem is volledig geïntegreerd in het bestaande concept stuurarm en wordt bediend door de arm een slag te geven in de gewenste rij-richting. 

Werkingsprincipe Pro Lifter

De stuurarm maakt gebruik van een hefboomwerking op de wielen om de wagen in beweging te krijgen. Door de bedieningshendel in te schakelen, biedt de stuurarm de hefkracht die nodig is om de lading te verplaatsen. Dankzij het geïntegreerde systeem is de handpallettruck net zo compact als een standaard handpallettruck!

Hogere duurzaamheid

Het robot gelastte chassis voldoet aan de hoogste kwaliteitsnormen. De stalen duwstangen verlagen de onderhoudskosten, zorgen voor een hogere duurzaamheid en langere bedrijfstijd. 

Langere bedrijfstijd zorgt voor meer betrouwbaarheid

De robuust gelaste trekstang helpt de bedrijfstijd van de pallettruck te verhogen, wat leidt tot minder kosten tijdens de gehele levensduur.

Product-serie Model Hefcapaciteit Wanneer Eigenschap Factsheet
BT Pro Lifter  LHM230P 2300 kg Met innovatieve starthulp voor minimale inspanningen bij zware lasten Basis & Quicklift Klik hier

BT Pro Lifter LHM
Hefcapaciteit tot 2,3 ton bij een lastzwaartepunt van 600 mm.
Diverse chassis- en vorkbreedten.
Ruim assortiment wielen voor alle toepassingen.
Extreem lange levensduur.
Minimale inspanning om de pompwagen te starten.
Zeer wendbaar- werkt in beide richtingen.
Ideaal voor dagelijks gebruik.

  BT Lifter brochure (NL)

Vraag offerte aan