BT High lifter HHL

Stel je product samen

+

Totaal €3250,-

excl. btw

Naar besteloverzicht

Levertijd 3 á 5 werkdagen (franco geleverd)

  • 2 jaar garantie op de pompunit
  • 1 jaar garantie op alle overige componenten

De BT High Lifter schaarhefwagen met elektrische heffing zorgt voor een zeer ergonomische verstelling van uw goederen op hoogte en kan worden gebruikt als een in hoogte verstelbare werktafel. Ook word de truck ingezet voor orderverzamelingstoepassingen, sorteerwerkzaamheden en ook in productieomgevingen komt deze multi-functionele truck goed tot zijn recht. Met de elektrische heffunctie geschikt voor inzetgebieden waar snelheid van belang is. 

Doordat de gebruikers met deze truck de lasten in hoogte kan verstellen is het op en afstapelen ergonomischer dan ooit. Het verschil in ergonomie zit in het feit dat men niet meer hoeft te bukken om de onderste lagen te bereiken. 

De BT lowering controle zorgt voor een variabele daalsnelheid om de lasten veilig te kunnen handlen. De geïntegreerde batterijlader met ingebouwde LED en veilig batterijcompartiment zorgt voor een hogere efficiëntie. Verstelbare stabilisatoren en veiligheidssteunen worden automatisch geactiveerd wanneer de High Lifter hoogte bereikt om zijwaarts en voorover tilten onmogelijk te maken. 

Met de optionele fotocel-sensor voor automatische hefhoogtebepaling kunt u pallets laden of lossen op ergonomische sta-hoogte terwijl het fotocel-systeem de truck omhoog of omlaag laat gaan bij verplaatsen van een layer goederen. Zo kunt u efficiënt en ergonomie combineren en een hele pallet laden of lossen op sta-hoogte zonder de truck te bedienen!

Compact en elektrische heffing

Door het slimme design is alle hardware geintegreerd en neemt de BT High Lifter nauwelijks meer ruimte in beslag dan een gewone handpallettruck! 

Verbeterde veiligheid

Verstelbare stabilisatoren en veiligheidssteunen worden automatisch geactiveerd wanneer de High Lifter hoogte bereikt om zijwaarts en voorover tilten onmogelijk te maken

Soepel dalen

De BT lowering controle zorgt voor een variabele daalsnelheid om de lasten veilig te kunnen handlen terwijl de lasten moeiteloos elektrisch geheven kunnen worden.

Ergonomische efficientie!

Met de optionele fotocel-sensor voor automatische hefhoogtebepaling kunt u pallets laden of lossen op ergonomische sta-hoogte terwijl het fotocel-systeem de truck omhoog of omlaag laat gaan bij verplaatsen van een layer goederen. Zo kunt u efficiëntie en ergonomie combineren en een hele pallet laden of lossen op sta-hoogte zonder de truck te bedienen!

Product-serie Model Hefcapaciteit Heftype Wanneer Eigenschap Factsheets
BT High lifter HHL100 1000 kg Elektromotor Multifunctioneel Robust Klik hier
BT High lifter HHL100I 1000 kg Elektromotor Multifunctioneel Roestvrij staal Klik hier
BT High lifter HHL100 PH 1000 kg Elektrisch hoogheffend   Fotocel functie Klik hier
             

 

BT High Lifter HHL
Hefcapaciteit tot 1 ton.
Hefhoogtes tot 800 mm.
Diverse chassis- en vorkbreedte.
Extreem lange levensduur.
Egonomisch.
Roestvrijstaal mogelijk.

  BT Lifter brochure (NL)

Vraag offerte aan