BT Pro lifter LHT

Stel je product samen

+

Totaal €2625,-

excl. btw

Naar besteloverzicht

Levertijd 2 á 3 werkdagen (franco geleverd)

  • 1 jaar garantie op alle componenten

Zoekt u een betrouwbare elektrisch aangedreven pallettruck? Het ontwerp van onze duurzame elektrische BT Pro Lifter met aandrijfmotor is bedoeld om te werken met een minimale startkracht en een hogere productiviteit tijdens horizontaal transport en laadwerkzaamheden. Deze handpallettruck verhoogd de ergonomie; geen overbelasting meer aan de armen- schouders en/of rug. 

De BT Pro Lifter LHT100 is ontwikkeld voor een hogere ergonomie en een hogere productiviteit. Dankzij de elektrisch aangedreven motor is de palletwagen vrijwel moeiteloos te verplaatsen en minimaliseert de belasting voor de medewerkers. Met de automatische parkeerrem en een elektrische snelheidsregeling voldoet de pallettruck aan de hoogste veiligheidsaspecten. Middels twee knoppen is zowel de rijrichting als de rijsnelheid handig te bepalen. Twee snelheden in beide rijrichtingen zorgen voor een eenvoudige bediening en een bijna moeiteloze transport. Bij de Pro Lifter LHT100 heeft u een minimale opstartkracht nodig, wat de handpalletwagen uniek maakt. De ingebouwde lader zorgt bij 2 uur continu rijden voor een hogere productiviteit. De stalen duwstangen verlagen de onderhoudskosten en zorgen voor een hogere duurzaamheid. Deze unieke elektrische BT Pro Lifter palletwagen combineert het compacte formaat van een handpallettruck met de gemakken van een elektrische pallettruck. De BT Pro Lifter LHT100 is met een standaard laadvermogen van 1000 kg ideaal voor het gebruik in supermarkten, winkels, bibliotheken, ziekenhuizen en in de lichte industrie.

 Ergonomie en productiviteit.
 Ook verkrijgbaar in een verlaagde uitvoering met een inrijhoogte van 75 mm. 

Eenvoudig bedienbaar

Gemakkelijk te hanteren en intuïtieve bediening maakt dat iedereen direct aan de slag kan met deze ergonomische pallettruck. De automatische parkeerrem in combinatie met de elektromotor zorgt voor zowel hogere productiviteit als verbeterde veiligheid ten op zichtte van een hand verrijdbare pallettruck! 

Hogere duurzaamheid

Het robot gelaste chassis voldoet aan de hoogste kwaliteitsnormen. De stalen duwstangen verlagen de onderhoudskosten, zorgen voor een hogere duurzaamheid en langere bedrijfstijd. 

Product-serie Model Hefcapaciteit Wanneer Eigenschap Factsheet
BT Pro Lifter LHT100 1000 kg Elektrisch aangedreven  Basis Klik hier

BT Pro Lifter LHT
Hefcapaciteit tot 1 ton bij een lastzwaartepunt van 600 mm.
Diverse chassis- en vorkbreedten.
Lange levensduur.
Elektrische aandrijving.
Ingebouwde lader.
Optimale ergonomie.
Lage onderhoudskosten.
Uitgerust met een 0.2 kW rijmotor.

  BT Lifter brochure (NL)

Vraag offerte aan