BT Levio Inox-serie

De BT Levio P-serie is een zeer wendbare pallettruck met een kleine draaicirkel. De machine kenmerkt zich door het materiaalgebruik van roestvrij staal. Hierdoor is de truck uitermate populair in de voedselindustrie waar HACCP normen roest niet toestaan, maar ook is de truck uitermate geschikt om ingezet te worden in extremere corrosieve omstandigheden waar men werkt met bijvoorbeeld zout, pekel of zeep. Dankzij een opklapbaar bestuurdersplatform zijn de BT LPE’s ook uitstekend te gebruiken in krappe ruimtes en het laden of lossen van vrachtwagens. De truck is ook leverbaar zonder platform zodat gebruikers altijd achter de machine lopen. 

 

Vraag huur aan Vraag offerte aan

De BT roestvrije elektrische pallettruck met of zonder platform is een ver door ontwikkelde machine met een hoog vermogen en zeer goede corrosie-bestendige eigenschappen. De opstaande pallettruck is verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen, denk hierbij aan een rugschot of vaste zijschotten waarmee de gebruiker optimaal beschermd is in gebieden waar veel logistieke bewegingen plaatsvinden. tegelijkertijd bieden de uitvoeringen met vaste bescherming ook meer comfort.

De Levio P RVS pallettruck is op ergonomisch vlak zijn tijd ver vooruit met variabel instelbare rij-eigenschappen in combinatie met stuurbekrachtiging. De lage body bied de bestuurder een uitstekend zicht op de vorken en de last. Door de compacte bouw is de truck zeer wendbaar en heeft een zeer kleine draaicirkel. 

Door zijn snelheidsbereik en hefcapaciteiten in combinatie met verschillende vorklengtes en breedtes is de LPE uitermate geschikt om vrachtwagens te laden/lossen waarbij. Naast laden/lossen is de LPE geschikt om mee te draaien in alle industrieën waarbij horizontaal transport benodigd is en er behoefte is aan roest-vrij, corrosiebestendig materieel.

De BT Levio P is ontwikkeld om mee te kunnen draaien in de hoogste intensiteit toepassingen en hier tot 2000kg lasten verplaatsen, indien nodig 24/7 doordat de truck kan worden uitgevoerd met grote accu's eventueel met wisselbatterijen of Li-Ion. 

Neem contact op met G&T om de mogelijkheden te bespreken voor uw situatie!

Ergonomische stuurarm

De BT Levio en Staxio serie is uitgerust met een ergonomische stuurarm en kan worden bediend met beide handen. Dit zorgt voor een optimale controle en productiviteit. Middels het unieke Click-2-Creep kunt u met de stuurarm omhoog eenvoudig op kruipsnelheid manoeuvreren. 

Lithium Li-ion

Alle elektrische pallettrucks zijn leverbaar met onze innovatieve 'in-house Toyota geproduceerde' Lithium-Ion accu's, ideaal voor meerdere shiften. Daarnaast zijn deze batterijen onderhoudsvrij en eenvoudig te laden. Met Li-Ion elimineert men batterijwisselen en het acculaadstation. Vraag G&T of uw operatie ook kan profiteren van Li-Ion! 

SMART TRUCK

Alle Toyota machines kunnen optioneel worden voorzien van telematica hardware. Hiermee heeft u beschikking over een smart truck, waarmee u altijd controle heeft over uw operatie en truckvloot.

Product-serie Hefcapaciteit Max. Batterij capaciteit (Ah) Rijsnelheid soort Factsheets
LPE200I 2000 kg 300 Ah 6 km/h Basis Klik hier

Levio P Inox-serie
Hefcapaciteit tot 2 ton 
Diverse vorklengtes en breedtes mogelijk
Wendbaar.
BT Powerdrive instelbare rij-eigenschappen.
Corrosiebestendig(geen roest bij schade/zeep/zout inwerkingen)
✓ Batterijwisselsystemen en Li-Ion mogelijkheden. 

  BT Levio brochure (NL)

Vraag huur aan Vraag offerte aan