BT Levio LWE130

Stel je product samen

+

Totaal €4655,-

excl. btw

Naar besteloverzicht

  • 1 jaar garantie op nieuwe machines

De BT Levio LWE130 is een instapmodel elektropallettruck met alle functies van de BT Levio serie zoals instelbare bestuurdersparameters en de standaard 'click-to-creep kruipsnelheids' functie. Ten op zichtte van de BT Tyro LHE130 is deze truck vooral iets stabieler door een hoger eigen gewicht van 246kg en wat volwassener met betrekking op de uitgebreide mogelijkheden voor het instellen van rij-eigenschappen en onderhoudsvrije AC-technologie. 

Dankzij het vijfpuntschassisontwerp met de zwenkwielen die binnen het profiel van de chassis draaien is de stabiliteit gegarandeerd. Dit zorgt ervoor dat de pallettruck goed te gebruiken is op ongelijkere ondergronden wat veel voorkomt bij het lossen van vrachtwagens . De BT Levio LWE130 heeft een ingebouwde lader met een 220V aansluiting zodat u de batterijen snel en eenvoudig kunt opladen. Voor in de vrachtwagens zijn er optioneel laadsystemen beschikbaar dat alleen werkt bij draaiende vrachtwagenmotoren. 

De BT Levio LWE130 meelooptruck is een compacte machine die uitermate geschikt is voor lichtere laad- en lostoepassingen, winkels, kleine magazijnen en bevoorraden van machines waarbij de truck door de dag heen niet continue wordt gebruikt. Optioneel is de truck verkrijgbaar met een Li-Ion pakket wat de truck de mogelijkheid bied om iets intensiever gebruikt te laten worden. 

Als u niet zeker weet of deze machine voor uw toepassing geschikt is, neem dan vrijblijvend contact op met G&T en laat u adviseren!  

Eenvoudig batterijen opladen

De BT Levio LWE130 is uitgerust met een ingebouwde lader om de batterijen eenvoudig te kunnen laden. Met een 230v stekker kunt u overal gemakkelijk de machine aansluiten. Tevens is er een laadsysteem beschikbaar voor in de vrachtwagens, zodat de machine geladen kan worden tijdens de rit.

Veilig werken

De truck is standaard voorzien van een pin-code toegang. Alle parameters kunnen per gebruiker worden ingesteld. Tijden het verzetten van lasten op hellingen, kan de modus 'voorwaarts rijden' worden ingeschikeld. Dit zorgt ervoor dat de truck niet achteruit rolt. 

Uitstekende wendbaarheid

De machine is eenvoudig te manouvreren dankzij de stuurhoek van maximaal 208°. Zo kunnen lasten eenvoudig in krappe ruimtes worden verzet.

 

Energie-efficiëntie

Met de revelutionale onderhoudsvrije AC motoren is de pallettruck zeer krachtig tegen een lage energieconsumptie. Met de nieuwe standby modus is de energieverbruik tot het minimale beperkt. Dit zorgt voor een langere levensduur van de batterij.

 

Smart Truck

Alle Toyota machines kunnen optioneel worden voorzien van telematica hardware. Hiermee heeft u beschikking over een smart truck, waarmee u altijd controle heeft over uw operatie en truckvloot.

Product-serie Hefcapaciteit Max. Batterij capaciteit (Ah) Rijsnelheid soort Factsheet
LWE130 1300 kg 63 Ah 5,5 km/h Basis Klik hier

Levio W-serie
Hefcapaciteit tot 1,3 ton bij een lastzwaartepunt van 600 mm.
Vorkelengtes tot 1150 mm.
Ingebouwde lader.
Ergonomisch bestuursysteem.
Onderhoudsvrije batterijen.
✓ Met het Li-Ion accupakket geschikter voor wat hogere intensiteit toepassingen 

  BT Levio brochure (NL)

Vraag huur aan Vraag offerte aan