BT P-serie

De BT Levio P-serie is een zeer wendbare pallettruck met de kleinste draaicirkel in zijn klasse. De machine kenmerkt zich door een compact ontwerp en heeft mede dankzij zijn hoge maximumsnelheid tot 12,5 km/u een zeer hoge productiviteit. Dankzij een opklapbare bestuurdersplatform zijn de BT LPE’s ook uitstekend te gebruiken in krappe ruimtes en het laden of lossen van vrachtwagens. 

Meer informatie over de mogelijkheden?


De BT elektrische pallettruck met platform is een eenvoudige machine, waardoor de machine gemakkelijk te gebruiken is voor iedereen. Met de Levio P-serie kan er effectief worden gewerkt in ploegdiensten door zijn lage energieverbruik. Ondanks zijn lage energieverbruik levert de machine nog concurrerende prestaties met een maximum rijsnelheden tot 12 kilometer per uur en indrukwekkende hefcapaciteiten.

Net als alle andere BT Levio pallettruck is de P-serie ook uitgerust met het geavanceerde BT Powerdrive. Met dit systeem kunnen individuele voorkeursinstellingen worden aangepast om de efficiëntie te vergroten. Daarnaast is de machine voorzien van het BT Powertrak systeem wat ervoor zorgt dat de druk optimaal is afgestemd op het aandrijfwiel, zodat slippen tot het verleden behoort. 

Kenmerken en specificaties Levio P-serie

  • Hefcapaciteit tot 2,5 ton bij een lastzwaartepunt van 600 mm
  • Standaard vorklengte tot 2350 mm
  • Hoge rijsnelheden en wendbaar
  • BT Powerdrive
  • BT Powertrack
Modelnaam Hefcapaciteit Max. Batterij capaciteit (Ah) Rijsnelheid soort Factsheets
LPE200 2000 kg 600 Ah 10 km/h Basis Klik hier
LPE220 2200 kg 600 Ah 10 km/h Basis Klik hier
LPE250 2500 kg 600 Ah 12,5 km/h Basis Klik hier

View behind

   Gates

        Side protection

Platform

  BT Levio brochure (NL)

Soortgelijke producten


Levio W-serie < 1,5 t.

Levio W-serie > 1,5 t.

Levio S-serie