BT Levio P-serie

De BT Levio P-serie is een zeer wendbare pallettruck met de kleinste draaicirkel  in zijn klasse. De machine kenmerkt zich door een compact ontwerp en heeft mede dankzij zijn hoge maximumsnelheid tot 12,5 km/u een zeer hoge productiviteit. Dankzij een opklapbaar bestuurdersplatform zijn de BT LPE’s ook uitstekend te gebruiken in krappe ruimtes en het laden of lossen van vrachtwagens. Daarnaast zijn de pallettrucks ook uit te rusten met een vast rugschot of zijschotten voor meer ergonomie en bescherming. 

 

1
Geschikt voor intensief gebruik met hoge snelheden en hoge capaciteiten
2
Alle modellen zijn leverbaar in een Lithium-ion uitvoering
Vraag huur aan Vraag offerte aan

De BT elektrische pallettruck met platform is een ver door ontwikkelde machine met hoge vermogens en snelheden. De opstaande pallettruck is verkrijgbaar in diverse uitvoeringen voor verschillende toepassingen, met en zonder stuurbekrachtiging. Denk hierbij aan een rugschot of vaste zijschotten waarmee de gebruiker optimaal beschermd is in gebieden waar veel logistieke bewegingen plaatsvinden. tegelijkertijd bieden de uitvoeringen met vaste bescherming ook meer comfort.

De Levio P pallettruck is op ergonomisch vlak zijn tijd ver vooruit met variabel instelbare rij-eigenschappen en in combinatie met stuurbekrachtiging de in hoogte verstelbare stuurarm. De lage body bied de bestuurder een uitstekend zicht op de vorken en de last. De standaard curve-control doseert het acceleratievermogen soepel indien men hard door de bocht gaat zonder dat de bestuurder hier hinder van ondervind. Door de compacte bouw is de truck zeer wendbaar en heeft een zeer kleine draaicirkel. 

Door zijn hoge snelheids-bereik en hefcapaciteiten in combinatie met verschillende vorklengtes en breedtes is de LPE uitermate geschikt om vrachtwagens te laden/lossen waarbij men tot drie standaard pallets van 800mm x 1200mm tegelijkertijd kan verplaatsen. Naast laden/lossen is de LPE geschikt om mee te draaien in alle industrieën waarbij horizontaal transport benodigd is.

De BT Levio P is ontwikkeld om mee te kunnen draaien in de hoogste intensiteit toepassingen en hier tot 2500kg lasten verplaatsen, indien nodig 24/7 doordat de truck kan worden uitgevoerd met grote accu's eventueel met wisselbatterijen of Li-Ion. 
 

Ergonomische stuurarm

De BT Levio en Staxio serie is uitgerust met een ergonomische stuurarm en kan worden bediend met beide handen. Dit zorgt voor een optimale controle en productiviteit. Middels het unieke Click-2-Creep kunt u met de stuurarm omhoog eenvoudig op kruipsnelheid manoeuvreren. 

Lithium Li-ion

Alle elektrische pallettrucks zijn leverbaar met onze innovatieve 'in-house Toyota geproduceerde' Lithium-Ion accu's, ideaal voor meerdere shiften. Daarnaast zijn deze batterijen onderhoudsvrij en eenvoudig te laden. Met Li-Ion elimineert men batterijwisselen en het acculaadstation. Vraag G&T of uw operatie ook kan profiteren van Li-Ion! 

SMART TRUCK

Alle Toyota machines kunnen optioneel worden voorzien van telematica hardware. Hiermee heeft u beschikking over een smart truck, waarmee u altijd controle heeft over uw operatie en truckvloot.

Product-serie Hefcapaciteit Max. Batterij capaciteit (Ah) Rijsnelheid soort Factsheets
LPE200 2000 kg 600 Ah 10 km/h Basis Klik hier
LPE220 2200 kg 600 Ah 10 km/h Basis Klik hier
LPE250 2500 kg 600 Ah 12,5 km/h Basis Klik hier

Levio P-serie
Hefcapaciteit tot 2,5 ton bij een lastzwaartepunt van 600 mm.
Standaard vorklengtes tot 2350 mm.
Hoge rijsnelheden en wendbaar.
BT Powerdrive instelbare rij-eigenschappen.
BT Powertrack geveerd aandrijfwiel. 

View behind

   Gates

        Side protection

Platform

  BT Levio brochure (NL)

Vraag huur aan Vraag offerte aan