BT P-serie

De BT Levio P-serie is een zeer wendbare pallettruck met de kleinste draaicirkel  in zijn klasse. De machine kenmerkt zich door een compact ontwerp en heeft mede dankzij zijn hoge maximumsnelheid tot 12,5 km/u een zeer hoge productiviteit. Dankzij een opklapbare bestuurdersplatform zijn de BT LPE’s ook uitstekend te gebruiken in krappe ruimtes en het laden of lossen van vrachtwagens. 

De BT elektrische pallettruck met platform is een eenvoudige machine. Met de Levio P-serie kan er effectief worden gewerkt in ploegdiensten door zijn lage energieverbruik. Ondanks zijn lage energieverbruik levert de machine nog concurrerende prestaties en indrukwekkende hefcapaciteiten. Net als alle andere BT Levio pallettruck is de P-serie ook uitgerust met het geavanceerde BT Powerdrive. Met dit systeem kunnen individuele voorkeursinstellingen worden aangepast om de efficiëntie te vergroten.

✓ Slippen behoort tot het verleden tijd, dankzij het BT Powertrak systeem wat zorgt voor optimale druk op het aandrijfwiel.

Vraag hier vrijblijvend uw offerte aan!


Of bel: 0413-343812
Product-serie Hefcapaciteit Max. Batterij capaciteit (Ah) Rijsnelheid soort Factsheets
LPE200 2000 kg 600 Ah 10 km/h Basis Klik hier
LPE220 2200 kg 600 Ah 10 km/h Basis Klik hier
LPE250 2500 kg 600 Ah 12,5 km/h Basis Klik hier

Kenmerken Levio P-serie
Hefcapaciteit tot 2,5 ton bij een lastzwaartepunt van 600 mm.
Standaard vorklengte tot 2350 mm.
Hoge rijsnelheden en wendbaar.
BT Powerdrive.
BT Powertrack.

View behind

   Gates

        Side protection

Platform

  BT Levio brochure (NL)

Soortgelijke producten


Levio W-serie < 1,5 t.

Levio W-serie > 1,5 t.

Levio S-serie