BT S-serie

De BT Levio S-serie is een compacte instaande pallettruck. De wendbare machine is door zijn compacte ontwerp goed te gebruiken in krappe ruimtes. Door de cabine is de bestuurder volledige beschermd waardoor de veiligheid is gegarandeerd. Deze veilige elektrische pallettruck is geschikt voor het laden en lossen over lange afstanden en intensieve toepassingen. 

Meer informatie over de mogelijkheden?


De BT Levio S-serie is voorzien van een cabine waarin de bestuurder een zijwaartse rijpositie heeft. Tijdens het ontwerp is rekening gehouden met de maximale comfort en productiviteit. Een zijwaartse positie zorgt ervoor dat de bestuurder gemakkelijk elke richting in kan sturen. Dit maakt de machine ideaal voor toepassingen waarin steeds voor- en achteruit gereden moet worden.

Tijdens de ontwerpfase van de Levio S-serie stonden veiligheid, eenvoud en productiviteit centraal. Dankzij de comfortabele cabine hoeft de bestuurder zijn positie niet te veranderen wat de productiviteit verhoogd. Om de truck op ongelijke vloeren en op hellingen goed te laten functioneren kan de machine optioneel worden voorzien van bogievorkenwielen. De Levio LSE200 heeft een laadcapaciteit van 2000 kg en heeft een maximale rijsnelheid tot 10 km/u.

Kenmerken en specificaties Levio S-serie

  • Hefcapaciteit tot 2 ton bij een lastzwaartepunt van 600 mm
  • Vorklengtes tot 2350 mm
  • Zijwaartse sta positie van de bestuurder
  • 180' elektronisch stuursysteem
  • Compacte afmetingen en manoeuvreerbaar
Modelnaam Hefcapaciteit Max. Batterij capaciteit (Ah) Rijsnelheid soort Factsheet
LSE200 2000 kg 620 Ah 10,5 km/h Basis Klik hier

  BT Levio brochure (NL)

Soortgelijke producten


Levio W-serie

Levio P-serie

Levio R-serie