BT Levio W-serie > 1,4 t.

De BT Levio W-serie bevat vijf veelzijdige compacte meelooppallettrucks met een hefvermogen variërend van 1,4 tot en met 2,5 ton. De BT elektrische pallettrucks zijn ontworpen met veiligheid en werkgemak als uitgangspunt. Doormiddel van een ergonomische, midden gecentreerde stuurarm is de machine eenvoudig te besturen. Elke BT Levio W is standaard voorzien van een positioneringsfunctie waarbij de trucks zelfs in de krapste ruimtes goed presteert.
 

 

1
Compact model voor intensief gebruik
2
Leverbaar met lithium-ion batterijen
Vraag huur aan Vraag offerte aan

De BT Levio is een compacte veelzijdige pallettruck. Doordat de machines beschikken over een hoog vermogen zijn ze voor alle werkzaamheden inzetbaar op het gebied van horizontaal transport. De vijfpunts- wielophanging zorgt voor excellente rij-eigenschappen, ook bij minder perfecte vloeren en laden/lossen van vrachtwagens. 

Alle modellen zijn intuïtief te manoeuvreren door de ergonomisch ontwikkelde stuurarm. De standaard ingebedde positioneringsfunctie Click-2-Creep zorgt ervoor dat zelfs in de meest krappe ruimtes goed gepresteerd wordt.

De combinatie tussen de ''ideale stuurarmlengte'' en de ''lage bouw van de truck'' biedt de bestuurder altijd goed zicht op zijn pallet en werkveld. Voorbereid op de steeds meer naderende 24-uurs economie kunnen ook de BT Levio W trucks uitgerust worden met batterijwisselen of het duurzame Li-Ion. Zo kunnen ook alle multi-shift operaties en piekmomenten opgevangen worden zonder stilstand door lege accu's. 

Stuurarm met Click-2-Creep

De volledige BT levio serie is uitgerust met een ergonomische stuurarm en kan worden bediend met beide handen. Dit zorgt voor een optimale controle en productiviteit. Middels het unieke Click-2-Creep kunt u met de stuurarm omhoog eenvoudig op kruipsnelheid manoeuvreren. 

 

Smart Truck

Alle Toyota machines kunnen optioneel worden voorzien van telematica hardware. Hiermee heeft u beschikking over een smart truck, waarmee u altijd controle heeft over uw operatie en truckvloot.

Automatische uitschakeling

Om te voorkomen dat de truck met een lege accu staat of dat er onbevoegden met de truck vandoor gaan, schakelen de trucks automatisch uit wanneer het onbeheerd achterblijft. De tijd kan worden ingesteld op verschillende tijdspannes vanaf 1 minuut tot en met 4 uur. 

Product-serie Hefcapaciteit Max. Batterij capaciteit (Ah) Rijsnelheid soort Factsheets
LWE140 1400 kg 150 Ah 6 km/h Basis Klik hier
LWE160 1600 kg 225 Ah 6 km/h Basis Klik hier
LWE180 1800 kg 300 Ah 6 km/h Basis Klik hier
LWE200 2000 kg 300 Ah 6 km/h Basis Klik hier
LWE250 2500 kg 300 Ah 6 km/h Basis Klik hier

Levio W-serie
Hefcapaciteit tot 2,5 ton bij een lastzwaartepunt van 600 mm.
Vorklengtes tot 2350 mm.
Click-2-Creep manoeuvreerbaarheid.
BT Powerdrive.
BT Castorlink.

  BT Levio brochure (NL)

Vraag huur aan Vraag offerte aan