BT W-serie > 1,4 t.

De BT Levio W-serie bevat vijf veelzijdige pallettrucks met een maximale hefvermogen variërend tot 2,5 ton. De BT elektrische pallettrucks zijn ontworpen met veiligheid als uitgangspunt en dienen te voldoen aan alle verwachtingen van de steeds meer eisende klanten. Doormiddel van een ergonomisch stuurarm met vingertipbediening is de machine eenvoudig te besturen. 

Meer informatie over de mogelijkheden?


De BT Levio is een compacte veelzijdige pallettruck met hefcapaciteiten van 1,4 kg tot 2,5 kg. Doordat de machines beschikken over een hoog vermogen zijn ze voor alle toepassingen inzetbaar. Alle modellen zijn eenvoudig te manoeuvreren door de ergonomische stuurarm. Het uniek Click-2-Creep-functie zorgt ervoor dat de normale snelheid wordt aangepast naar kruipsnelheid. Zo kan de bestuurder in verticale stand secuur en niet onbelangrijk veilig werken.

De combinatie tussen de ideale stuurarmlengte en de lage bouw van de truck biedt de bestuurder altijd goed zicht op zijn pallet en werkveld. Dankzij zijn lage energieverbruik is de machine langer inzetbaar wat ervoor zorgt dat bij milti-shifs batterijwisselen overbodig is. De batterij kan bovendien op ieder gewenst moment geladen worden. 

Kenmerken en specificaties Levio W-serie

  • Hefcapaciteit tot 2,5 ton bij een lastzwaartepunt van 600 mm
  • Vorklengtes tot 2350 mm
  • Click-2-Creep manoeuvreerbaarheid
  • BT Powerdrive
  • BT Castorlink
Modelnaam Hefcapaciteit Max. Batterij capaciteit (Ah) Rijsnelheid soort Factsheets
LWE140 1400 kg 150 Ah 6 km/h Basis Klik hier
LWE160 1600 kg 225 Ah 6 km/h Basis Klik hier
LWE180 1800 kg 300 Ah 6 km/h Basis Klik hier
LWE200 2000 kg 300 Ah 6 km/h Basis Klik hier
LWE250 2500 kg 300 Ah 6 km/h Basis Klik hier

Tiller arm

   Storage

        Load support

Wheels

  BT Levio brochure (NL)

Soortgelijke producten


BT Pro lifter 

Levio W-serie < 1,5 t.

Levio P-serie