BT Tyro SHE100

Stel je product samen

+

Totaal €4150,-

excl. btw

Naar besteloverzicht

Levertijd 2 á 3 werkdagen

  • 1 jaar garantie op nieuwe machines

De BT SHE100 is een instapmodel meeloopstapelaar welke vanaf  het eerste moment ontwikkeld is met de voordelen van Li-Ion in het achterhoofd. Doordat Li-Ion centraal stond bij de ontwikkeling van deze meeloopstapelaar is deze zo compact als een hand verrijdbare stapelaar, echter met de voordelen van elektrisch rijden én heffen!

Geschikt voor lichte intensiteit toepassingen met een capaciteit van 1000kg en hefhoogtes tot en met 3600mm is de truck in de praktijk zeer geschikt voor magazijnen van winkels en jonge starters. Ook in de E-commerce kan men deze veelzijdige stapelaar goed inzetten tegen een lage kostprijs.

Naast de compacte ombouw is ook het lage gewicht in combinatie met de forse hefhoogte erg aantrekkelijk voor bedrijven welke op een verdiepingsvloer werken. Verdiepingsvloeren worden vaak gelimiteerd met betrekking op belasting door rijdende machines.  

Om ook in de meest krappe ruimtes goed te kunnen werken is er de mogelijkheid om met behulp van de standaard kruipsnelheidsknop de truck te bedienen met de stuurarm omhoog. De meeloopstapelaar kan overal opgeladen worden door de standaard ingebouwde lader, Li-Ion accu’s bieden daarnaast de mogelijkheid tot tussenladingen zonder dat de accu daar schade aan ondervindt.

Aan het uiterlijk is goed af te zien dat de meeloopstapelaar truck recent ontwikkeld is, mede dankzij de standaard ingebouwde dubbele USB-laadpoort voor het opladen van een mobiele telefoon of tablet.


Niet zeker of deze truck voor uw toepassing geschikt is? Neem vrijblijvend contact op met G&T voor een passend advies! 

EENVOUDIG OPLADEN

De machine is voorzien van een ingebouwde lader om de batterijen eenvoudig te kunnen laden. Het is alleen nog maar de stekker in de stopcontact. Door de Li-Ion accu's zijn ook tussenladingen mogelijk. 

Slim design

De truck is standaard voorzien van een dubbele usb-poort om tijdens bedrijf een tablet of mobiele telefoon te voorzien van stroom. Daarnaast is er een vakje in het design meegenomen waar papieren checklisten in geplaatst kunnen worden zodat men de handen vrij heeft voor andere werkzaamheden. 

Product-serie Model Hefcapaciteit Hefhoogte Batterijcapaciteit Factsheet
Tyro SHE100             1000 kg 2,9m / 3,6m 60 Ah Klik hier

SHE100
✓ Hefcapaciteit van 1 ton bij een lastzwaartepunt van 600 mm.
✓ Hefhoogte tot 3600 mm.
Op Li-Ion gebaseerd design. 
✓ Compacte afmetingen.
✓ Instelbare rij-eigenschappen
✓ Voor lichte toepassingen
✓ Ingebouwde lader, truck kan overal opgeladen worden 
✓ Laag eigen gewicht
✓ Standaard positioneringsfunctie voor werkzaamheden in krappe ruimtes

  BT Tyro brochure (NL)