Tonero (35 - 80)

Met de brede keuze aan chassis en hefcapaciteiten is de Toyota Tonero 35-80 geschikt voor zware toepassingen. Een laag trillingsniveau, comfortabele  cabine met verwarming en uitstekend zorgt voor een optimaal comfort. De stille industriële Toyota motoren zijn ontworpen en gebouwd in eigen beheer om de kwaliteit te waarborgen. Uitstekende acceleratie- en hefsnelheden worden gegarandeerd met de energiezuinige Toyota motoren.

De Toyota Tonero - serie verbrandingstrucks met een hoog tonnage zijn uitgerust met krachtige Toyota-motoren met het oog op grote prestaties en intensief (buiten)gebruik. Het SAS veiligheidssysteem waarmee alle Toyota vorkheftrucks zijn uigerust, biedt meer veiligheid en een optimaal gebruiksgemak. De Toyota Tonero vorkheftrucks zijn uitermate geschikt voor intensieve toepassingen, hebben hefhoogtes tot maximaal 6 meter en hefcapaciteiten tot en met 8000 kg. 

Alternatief op de verbrandingsheftruck is de elektrische heftruck welke niet meer onderdoen voor de verbrandingstrucks en al verkrijgbaar zijn tot en met 8 ton capaciteit. 

Vraag huur aan Vraag offerte aan

Met een brede scala aan cabines voor alle omstandigheden is de verbrandingstruck ideaal voor buiten. Alle nieuwe Toyota vorkheftrucks zijn standaard uitgerust met het System of Active Stability om de veiligheid en productiviteit te verbeteren. Het systeem zorgt onder andere voor een stabiele achteras, snelheidsbegrenzing in de bochten, neighoekbegrenzing en automatische stuursynchronisatie. Dit systeem assisteerd de chauffeur zonder dat hij/zij daar hinder van ondervind. De Toyota Tonero 35 - 80 is een reeks veelzijdige verbrandingstrucks met een maximale hefcapaciteit tot 8 ton en hefhoogtes tot en met 6 meter.

Alle Toyota verbrandingtrucks zijn voorzien van energiezuinige industriële motoren met een laag emissieniveau die ruim voldoen aan de richtlijnen. Comfort zorgt voor een hogere mate van productiviteit. Dat in combinatie met het gebruiksgemak zorgt er voor dat bestuurders de hele dag onvermoeibaar kunnen werken met de Tonero trucks. De industriële stoel is ergonomisch verstelbaar en te upgraden naar een luchtgeveerde stoel. Standaard wordt de truck voorzien van diverse 'handigheidjes' zoals vorkenhorizontaalstelling en een display waar men bruikbare informatie van kan aflezen. 

Het voordeel van verbrandingtrucks zijn de continue inzetbaarheid, hoge bodemvrijheid en de nagenoeg onbeperkte mogelijkheden als het gaat om handelen van goederen en comfort voor de gebruiker. De trucks zijn te voorzien van luchtbanden voor ongelijke terreinen, in combinatie met een hoge bodemvrijheid is er een Toyota verbrandingsheftruck voor elke toepassing. 

Men ziet de Toyota Tonero HT trucks vaak in combinatie met zware voorzetapparatuur om bijvoorbeel meerdere pallets gelijkertijd te laden en te lossen of om zelfs palletloos goederen te verplaatsen zoals papier-rollen.  

Neem contact op met G&T om de mogelijkheden te bespreken voor uw situatie!

TOYOTA SAS (SYSTEM OF ACTIVE STABILITY)

Alle Toyota vorkheftrucks worden standaard geleverd met het unieke SAS, het systeem dat zowel de lading als de bestuurder beschermt.

Comfortabele bediening

De ergonomische minilevers in de armsteun bieden een gebruiksvriendelijke tipbedining voor het heffen, dalen, nijgen en shiften.

Uitstekend doorzicht

Met een unieke clearview mast heeft de bestuuder altijd uitstekend zicht op de lasten en omgeving.

Unieke bestuurdersdisplay

Het 'deluxe multidisplay' laat de belangrijkste informatie zien die een bestuurder nodig heeft om specifieke voorkeuren en parameters in te stellen. 

Product-serie Model Hefcapaciteit Lastzwaartepunt Soort motor Draaistraal Factsheets
Tonero 8FD35N 3500 kg 500 mm Diesel 2610 mm Klik hier
Tonero 8FD40N 4000 kg 500 mm Diesel 2660 mm Klik hier
Tonero 8FD45N 4990 kg 500 mm Diesel 2750 mm Klik hier
Tonero 8FD50N 5000 kg 600 mm Diesel 2810 mm Klik hier
Tonero 8FD60N 6000 kg 600 mm Diesel 3230 mm Klik hier
Tonero 8FD70N 7000 kg 600 mm Diesel 3280 mm Klik hier
Tonero 8FD80N 8000 kg 600 mm Diesel 3320 mm Klik hier
Tonero 8FG35N 3500 kg 500 mm LPG 2610 mm Klik hier
Tonero 8FG40N 4000 kg 500 mm LPG 2660 mm Klik hier
Tonero 8FG45N 4990 kg 500 mm LPG 2750 mm Klik hier
Tonero 8FG50N 5000 kg 600 mm LPG 2810 mm Klik hier

Tonero
Maximale hefcapaciteit 8 ton bij een lastzwaartepunt van 600 mm.
Hefhoogte tot 6 meter.
Voorzien van het Toyota SAS systeem.
Voorzien van krachtige Toyota LPG of diesel motoren.
Keuze uit bedieningshendels.
✓  Verlichting voor op de weg mogelijk (road package) 
✓  Hydrauliek is vergaand uit te breiden voor allerhande voorzetapparatuur
✓  Hydraulische stuurbekrachtiging
✓  Operator Presence Sensor
✓  Diverse vorkenbordbreedtes mogelijk
✓  Diverse cabine-uitvoeringen

  Toyota Tonero brochure (NL)

Vraag huur aan Vraag offerte aan