BT Lifter LHM G

Stel je product samen

+

Totaal €1700,-

excl. btw

Naar besteloverzicht

Levertijd 2 á 3 werkdagen (franco geleverd)

  • Levenslange (99 jaar) garantie op het vorkframe
  • 5 jaar garantie op de pompunit
  • 1 jaar garantie op alle overige componenten

De BT Lifter is een begrip in de markt door de hoogwaardige ergonomie en eenvoudige bediening. De BT Lifter heeft een unieke levenslange (99 jaar) garantie op het vorkframe. De garantie op de pompeenheid en de trekstang is verlengd tot vijf jaar, zodat u altijd aan het werk kunt.

Heeft u een slijtvaste, universele handpallettruck nodig die sterk presteert in alle toepassingen? De BT Lifter is ontworpen voor een lange levensduur, een veilige en betrouwbare staat van dienst en voor het leveren van optimale prestaties in alle horizontale transporttoepassingen. De BT LHM 230 G is een volledig gegalvaniseerde handpallettruck welke uitgevoerd is met roestvrij stalen assen om de bewegende delen ook roestvrij te houden.  

De gegalvaniseerde handpompwagens van BT zijn kosten-effectief wanneer gebruikt in natte, koude omstandigheden waar normale handpallettrucks last hebben van corrosie. Denk hierbij aan vis of vleesverwerkingsbedrijven, bulktransport toepassingen en koelopslag. De gegalvaniseerde pallettrucks bieden stevige weerstand tegen roest onder lichte tot medium corrosieve omstandigheden. Bij omstandigheden waar zout water of rauw vlees veelvuldig in contact kan komen met de handpallettruck willen we graag verwijzen naar onze BT LHM 200 ST RVS handpalletwagen om te voldoen aan de hoogste hygiëne eissen. 

De BT Lifter handpalletwagens zijn ideaal voor dagelijks gebruik, voorzien van een klassiek design en levenslange garantie. Met deze gebruiksvriendelijke, duurzame pompwagen kunt u laden, lossen en orders verzamelen tegen een lage kostprijs.

Voor elke toepassing is de BT Lifter volledig naar wens te configureren met een ruim assortiment wielen en vork-dimensies. Neem vrijblijvend contact op met G&T en laat u informeren naar de mogelijkheden voor uw situatie!

Verschillende wielen

Met betrekking op de wielen zijn er verschillende keuzemogelijkheden wat betreft materiaal of uitvoering. Nylon is gemakkekijk schoon te houden en heeft weinig rolweerstand. Polyurethaan zorgt voor demping van geluid en trillingen. 

ROEST VRIJ STAAL

De RVS uitvoering is gedesigned met 314 Roest Vrij Staal en componenten welke de meest ruige corrosieve omstandheden kunnen weerstaan. Deze pallettruck voldoet aan de hoogste standaarden met betrekking op hygiëne in de food, farmaceutische en laboratoria omgevingen. 

Product-serie Model Hefcapaciteit Wanneer Eigenschap Factsheets
BT Lifter Gegalvaniseerd LHM230G 2300 kg Dagelijkse inzet in natte, koude en/of corrosieve omstandigheden Roestbestendig Klik hier

BT Lifter LHM G
Diverse chassis- en vorkbreedten.
Ruim assortiment wielen voor alle toepassingen.
Hefcapaciteit tot 2,3 ton bij een lastzwaartepunt van 600 mm.
99 jaar garantie op het vorkframe.
5 jaar garantie op de pompunit en de trekstang.
Extreem lange levensduur.
Ideaal voor dagelijks gebruik.
Laagste levenscycluskosten.
Snel leverbaar!
✓ Roestbestendig voor lichte en medium natte, koude en corrosieve omstandigheden.

  BT Lifter brochure (NL)

Vraag offerte aan