BT Lifter LHM ST

Stel je product samen

+

Totaal €3575,-

excl. btw

Naar besteloverzicht

Levertijd 2 á 3 werkdagen (franco geleverd)

  • 1 jaar garantie op het vorkframe
  • 1 jaar garantie op de pompunit
  • 1 jaar garantie op alle overige componenten

De BT Lifter is een begrip in de markt door de hoogwaardige ergonomie en eenvoudige bediening. 

Heeft u een slijtvaste, universele handpallettruck nodig die sterk presteert in extreme toepassingen? De BT Lifter LHM ST (Stainless) is ontworpen voor een lange levensduur, een veilige en betrouwbare staat van dienst en voor het leveren van optimale prestaties in alle horizontale transporttoepassingen. De BT LHM 200 ST is een volledig RVS 314 handpallettruck welke bestand is tegen zware corrosieve omstandigheden zoals zout en pekel, maar ook geschikt om in de food-industrie mee te draaien. 

De Roest vrij stalen handpompwagens van BT zijn kosten-effectief wanneer gebruikt in natte, koude omstandigheden waar normale handpallettrucks last hebben van corrosie. Denk hierbij aan vis of vleesverwerkingsbedrijven, bulktransport toepassingen en koelopslag. De RVS pallettrucks bieden stevige weerstand tegen roest onder medium tot zware corrosieve omstandigheden. Doordat de trucks niet kunnen roesten voldoen ze aan de hoogste hygiëne eissen. 

De BT Lifter handpalletwagens zijn ideaal voor dagelijks gebruik en voorzien van een klassiek design. Met deze gebruiksvriendelijke, duurzame pompwagen kunt u laden, lossen en orders verzamelen tegen een lage kostprijs. Heeft u slechts in lichte mate te maken met corrosie? Denk dan ook eens aan een gegalvaniseerd stalen handpallettruck van BT. 

Voor elke toepassing is de BT Lifter volledig naar wens te configureren met een ruim assortiment wielen en vork-dimensies. Neem vrijblijvend contact op met G&T en laat u informeren naar de mogelijkheden voor uw situatie!

Verschillende wielen

Met betrekking op de wielen zijn er verschillende keuzemogelijkheden wat betreft materiaal of uitvoering. Nylon is gemakkekijk schoon te houden en heeft weinig rolweerstand. Polyurethaan zorgt voor demping van geluid en trillingen. 

ROEST VRIJ STAAL

De RVS uitvoering is gedesigned met 314 Roest Vrij Staal en componenten welke de meest ruige corrosieve omstandheden kunnen weerstaan. Deze pallettruck voldoet aan de hoogste standaarden met betrekking op hygiëne in de food, farmaceutische en laboratoria omgevingen.

Product-serie Model Hefcapaciteit Wanneer Eigenschap Factsheets
BT Lifter Stainless LHM230ST 2000 kg Dagelijkse inzet in natte, koude en/of corrosieve omstandigheden en foodomgevingen Roestvrij Klik hier

BT Lifter LHM ST
Diverse chassis- en vorkbreedten.
Ruim assortiment wielen voor alle toepassingen.
Hefcapaciteit tot 2 ton bij een lastzwaartepunt van 600 mm.
✓ 1 jaar garantie op het vorkframe.
Extreem lange levensduur.
Ideaal voor dagelijks gebruik.
Laagste levenscycluskosten.
Snel leverbaar!
✓ Roestvrij voor medium- zwaar natte, koude en corrosieve omstandigheden.

  BT Lifter brochure (NL)

Vraag offerte aan