Ravas-1100

Stel je product samen

+

Totaal €1245,-

excl. btw

Naar besteloverzicht

Levertijd 2 á 3 werkdagen (franco geleverd)

  • 1 jaar garantie op het vorkframe
  • 1 jaar garantie op de pompunit
  • 1 jaar garantie op alle overige componenten

De Ravas handpompwagen met ingebouwde weeg-unit is een prijsbewuste oplossing gecombineerd met beproefde kwaliteit voor wie enkele malen per dag gewichten dient te meten van goederen. De meest gebruikte uitvoering van deze in Nederland ge-assembleerde pallettrucks is de Ravas-1100 met een capaciteit van 2000kg en af te lezen schaaldelen van 1kg per stap. Met een tolerantie van 0,1% is de handpalletwagen uitermate nauwkeurig om bijvoorbeeld ontvangen of te verzenden goederen te labelen met een gewicht bij expedities. Daarnaast kan men de palletwagen natuurlijk ook gebruiken om pallets te verplaatsen. 

In dit complete basismodel zijn een aantal zeer volwassen functies meegenomenin het LCD display zoals een handmatige nulpunt vaststelling, bruto en netto weegmogelijkheden en een optelfunctie. Een standbytijd van 3 minuten zorgt er voor dat zelfs bij meerde malen gebruik per dag de stroomvoorziening zeker een jaar mee gaat. Blijft de handpallettruck per ongelijk een keer buiten in de regen staan of wordt hij in de regen gebruikt dan is er niets aan de hand doordat het display volledig waterdicht is. 

Optioneel is de handpalletwagen verkrijgbaar met diverse opties zoals kleinere schaalverdeling, OIML III geijkt, Thermische printer, volledig atex explosiebeveiligd uitgevoerd en eventueel voor continue inzet waarbij er gebruik gemaakt wordt van verwisselbare oplaadbare batterijpakketten. In basisuitvoering is de Ravas-1100 geschikt om europallets te verplaatsen en wegen. 

Neem contact op met G&T om de mogelijkheden te bespreken voor uw situatie!

Energiezuinig gebruiksvriendelijk LCD display

Het energiezuinige en slimme display is voorzien van een 3 minuten standby-tijd en zelfs bij meerdere wegingen per dag gaan de batterijen een jaar mee.

Rubber en polyurethaan

Het rubber stuurwiel voor comfort en beperking van geluid, polyurethaan boogie tandemstellen in de vorken zorgen voor het gemakkelijker nemen van oneffenheden en pallets waar de vorkwielen over bodemlatten lopen. 

RVS wegende handpallettruck

Ook wegende handpallettrucks zijn leverbaar in volledig Roest vrij stalen uitvoering. Zo kunnen ze ook mee draaien in de veeleisende voedsel industrieën en corrosievere omstandigheden met zout en zeep. Heeft uw bedrijf veeleisende omstandigheden? Neem vrijblijvend contact op met G&T en laat u adviseren! 

Product-serie Model Hefcapaciteit Wanneer Eigenschap Factsheets
Ravas  1100 2000kg Dagelijkse inzet Weegschaal functie Klik hier

Ravas Lifter SC
Hefcapaciteit tot 2 ton bij een lastzwaartepunt van 600 mm.
1 jaar garantie op het vorkframe.
1 jaar garantie op de pompunit en de trekstang.
Lange lange levensduur.
Ideaal voor dagelijks gebruik.
Lage levenscycluskosten.
Snel leverbaar!
✓ Volwassen weegfuncties in een waterdicht en schokbestendige behuizing.
✓ Eenvoudige bediening en aflezing.
✓ Lange levensduur van de batterijen door laag stroomverbruik.

  BT Lifter brochure (NL)

Vraag offerte aan