Achterloop Veegmachines

De Nilfisk achterloop veegmachines zijn ideaal voor uw eenvoudige schoonmaak uitdaging. Het compacte ontwerp zorgt ervoor dat de machines uitstekend te gebruiken is voor het reinigen op kleine en krappe ruimtes. Met het innovatieve veegsysteem zijn de Nilfisk achterloop veegmachines schoner, productiever en veiliger dan andere concurrenten op de markt. De verschillende modellen zijn geschikt voor zowel binnen als buiten en ideaal te gebruiken in kleine magazijnen, fabrieken, schoolpleinen en parkeerplaatsen. Tijdens het ontwerpfase van de verschillende machines staat altijd eenvoud, productiviteit en duurzaamheid centraal. Het geavanceerde veegsysteem zorgt voor een laag geluidsniveau en opwaaiend stof blijft tot het minimum beperkt.

 

 

Bekijk ons diverse assortiment achterloop veegmachines

Meer informatie over de mogelijkheden?

Onze adviseurs geven graag meer informatie over de mogelijkheden en kunnen samen met u bepalen welke achterloop veegmachine het meest geschikt is voor uw situatie.

Nilfisk SW750

Geluidsarme achterloop veegmachine

Werkbreedte (mm) 720
Inhoud vuilcontainer (l) 60
Aandrijving Elektrisch
Bekijk dit product
Nilfisk SW900

Veegmachine met hoge productiviteit

Werkbreedte (mm) 1050
Inhoud vuilcontainer (l) 60
Aandrijving Elektrisch
Bekijk dit product

Achterloop veegmachine bij G&T Intern Transport, wij helpen u!

  •  Nilfisk SM800 veegmachine is ideaal voor kleine en/of volle ruimtes zowel binnen als buiten. De duurzaamheid met de twee hoofd- en zijborstel zorgt voor een zeer efficiente veegmachine, die 5 keer sneller is dan een traditionele bezem, waardoor u tijd en geld bespaart. 
     
  • Nilfisk SW750 veegmachine is batterij-aangedreven. Met slechts 59dbA is de veegmachine geschikt voor schoonmaken overdag zonder voor overlast te zorgen. Hoofd- en zijborstels zijn verstelbaar voor een perfecte druk. Deze veegmachine kan door het polyester filter zowel in natte als droge toepassingen gebruikt worden.
     
  • Nilfisk SW900 biedt betere reinigingsprestaties en een hogere productiviteit. De Nilfisk SW900 is te gebruiken voor stofvrij vegen van droog vuil. 

 

Naast het kopen van een achterloop veegmachine kunt u bij G&T Intern Transport ook terecht voor het huren of leasen.