Je wil natuurlijk de banden van je vorkheftruck in topconditie houden. Deze spelen een cruciale rol bij de veiligheid in uw werkomgeving. Met onze bandenservice hoeft je geen zorgen te maken en rijdt je veiliger, comfortabeler en bespaar je tevens een hoop geld.

De wintermaanden (oktober-april) staan weer voor de deur, waarbij gladheid door regen, sneeuwval en/of bevriezingen bijna dagelijks voorkomt. Een van de belangrijkste dingen die je zelf kunt doen is het regelmatig controleren van je bandenprofiel. Daarnaast kan G&T adviseren welke bandengrip het maximale effect hebben, door de werksituatie te analyseren. Bij gevaar op doorslippende banden kunnen deze voorzien worden van een wetgrip. Deze wetgrip banden zijn geprofileerd, voorzien van een extra lamel profiel en zorgen voor een maximale tractie op gladde vloeren en terreinen.

Met een breed assortiment banden, diverse merken en types, kan G&T altijd een passende oplossing voor u vinden. Onze Premium banden onderscheiden zich met hun lange levensduur en zorgen voor de juiste stabiliteit van uw Toyota truck. Door een juiste keus te maken van uw banden minimaliseer je bovendien de operationele kosten en beperk je de uitval.

Maatwerk en advisering

Op basis van onze kennis en ervaring, kunnen wij doormiddel van een analyse te maken van uw situatie de juiste banden samenstellen. Daarbij zijn een aantal factoren afhankelijk zoals de ondergrond, rijsnelheid, rijafstand en omgevingsfactoren. De bandenservice van G&T zorgt dat uw truck het maximale uit zichzelf kan halen voor een optimaal rendement.

Wilt u meer weten?

Onze adviseurs staan altijd klaar om u te helpen, bel gerust naar +31 (0)413-343812 voor meer informatie.