Groothandel "Udea" ondermeer verbonden aan de biologische supermarktformule EkoPlaza uit Veghel, heeft onlangs een nieuwe Nilfisk combinatiemachine CS7000 in gebruik genomen. De nieuwe machine is de eerste Nilfisk schoonmaakmachine in het grote distributiecentrum van de groothandel. De keuze van het bedrijf voor een Nilfisk van dit type is een logische: Naast besparing in arbeidstijd zijn ook het lager energie- en zeep verbruik ECO- verantwoord, geheel volgens de kernwaarde van het bedrijf.

Nilfisk CS7000 combinatiemachine

De Nilfisk CS7000 combinatiemachine is ontwikkeld voor intensief maar toch eenvoudig gebruik, bij zware reinigingswerkzaamheden voor onder andere in de procesindustrie, magazijnen, fabrieken, parkeergarages en vliegvelden. Het ontwerp van de machine zorgt ervoor dat de CS7000 zich kenmerkt door stofvrij vegen, eenvoudig te bedienen en te onderhouden is.

Naast de unieke functionaliteit is de CS7000 de eerste HYBRIDE Nilfisk combinatiemachine. Dit zorgt voor 30% minder brandstofverbruik, lagere brandstofkosten en emissie niveaus. 

Wij wensen Udea veel schoonmaakplerzier! En mocht u geïnteresseerd zijn in onze Nilfisk machines, kom gerust eens kijken in onze showroom of neem contact op met ons verkoopteam.