De Toyota handpallettrucks zijn verreweg de goedkoopste in de markt doordat ze tot 5 maal langer meegaan dan andere merken handpallettrucks. Hiermee is de Toyota/BT palletwagen met de  laagste ‘total cost of ownership’.

Door het lage eigen gewicht van de handpallettrucks en de lage rolweerstand zijn de pompwagens zeer geliefd. Met de zogenaamde ‘Quicklift Snel heffing optie’ worden pallets al met twee pompslagen van de grond geheven.

Een wijde range aan wielkeuzes, vorkdimensies, en zelfs materiaalkeuzes zorgen er voor dat er een handpallettruck beschikbaar is voor elke toepassing.  Van standaard pallet-transport tot bewegingen in de food-omgeving met gegalvaniseerde of zelfs volledig RVS trucks.

Wilt u wegen, rij-ondersteuning bij drempels of hellingen, werken in corrosieve omgevingen, op hoogte werken met een mobiele heftafel geschikt voor pallets en lastdragers, of gewoon een handpallettruck meenemen in de vracht- of bakwagen?

Neem contact op met G&T voor maatwerk advies en laat u verblijden met kwaliteit gecombineerd met lage kosten!

PS: kijk ook eens op onze website, handpallettrucks zijn online ook te bestellen als u al weet hoe uw oplossing er uit ziet!