Transporteur Idealogistic® Verhoeven heeft een nieuwe Toyota 80v vorkheftruck in gebruik genomen. Hiermee is Idealogistic® Verhoeven gegarandeerd van een veilige, productieve en een comfortabele machine. De Toyota Traigo 80V staat bekent vanwege zijn degelijk ontwerp om zware lasten of meerdere pallets op een veilige manier te verplaatsen.

Idealogistic® Verhoeven is al meer dan 100 jaar een betrouwbare logistieke partner naar bestemmingen in voornamelijk West- en Oost Europa. Door ladingstromen optimaal te combineren is het bedrijf in staat om uw producten kostenefficiënt  en dus voordelig te transporteren. Het bedrijf is gespecialiseerd in hoog beveiligd transport, multimediatransport, Express Delivery services, uitzonderlijk vervoer en Crossdocking.

Met de Toyota Traigo 80V heeft Idealogistic® Verhoeven een veelzijdige, betrouwbare en krachtige truck met een snelle acceleratie. De machine is ideaal voor intensief gebruik en geschikt voor zowel binnen als buiten. Het unieke System of Active Stability (SAS) zorgt ervoor dat zowel de bestuurder als de lading optimaal beschermt zijn tijdens het rijden en manouveren. Het SAS systeem omvat Actieve neighoekbeperking, Actieve neigsnelheidsbeperking, achterasstabilisator, stuur synchronisatie en vorkhorizontaalstelling.