De nieuwe Nilfisk SW5500 is speciaal ontworpen voor een optimale productiviteit, comfort en kostenefficiënt grote oppervlakten vegen zowel binnen als buiten. Het is een compacte Nilfisk machine met optionele hybride technologie voor het verlagen van de emissie.

De Nilfisk SW5500 is robuust en betrouwbaar, en heeft een aantal eigenschappen die terug te vinden zijn in de range van alle Nilfisk ride-on veegmachine. De veegmachines helpen te voorkomen dat stof opwaait bij het opvegen van vuil. Een vernevelingssysteem zorgt ervoor dat fijnstof uit de lucht genomen wordt, wat ten goede komt voor de veiligheid van de werkomgeving.

Met de Nilfisk SW5500 kan een maximale theoretische veegcapaciteit worden gehaald tot 15000 m² per uur. Alle veegfuncties worden door middel van één knop bedient. De snelheid van de machine wordt automatisch aangepast op hellingen en in bochten om een optimaal veegresultaat te garanderen. Daarnaast wordt het gevaar op kantelen van de machine geminimaliseerd.

Een ruime keus aan opties en motoren maken de Nilfisk SW5500 een naar wen aanpasbare veegmachine die geschikt is voor middel tot grote oppervlakte. Dit maakt de machine geschikt voor gebruik in fabrieken, magazijnen, distributiecentra, parkeerterreinen en winkelcentra. 

 

Bent u opzoek naar een veeg- of schrobmachine neem gerust contact met ons op en laat u vrijblijvend adviseren. Klik hier voor meer informatie.