Dinsdag 10 november vindt de Logistica vakbeurs plaats. Eens per 3 jaar worden alle nieuwe technologieën en ontwikkelingen gedemonstreerd op de meest toonaangevende beurs van de Benelux op het gebied van logistiek. Bezoekers kunnen drie dagen kennismaken met allerlei verschillende soorten invullingen en oplossingen, gericht op efficiëntie, kostenbesparing en het verbeteren van de ergonomische omstandigheden.

G&T Intern Transport nodigt u uit om samen met ons kennis en ervaringen te delen, maar bovenal ook om inspiratie op te doen. Zo zullen onder meer de vernieuwde elektrische vorkheftruck Traigo 48 en nieuwe stapelaars BT Staxio P-serie worden gepresenteerd op de stand van onze importeur, Toyota Material Handling.. Onze partner Nilfisk zal de nieuweschrobzuigmachine SC2000 en de nieuwe veegmachine SW4000 presenteren. Daarnaast zullen ze de eerste hybride combinatiemachine op de markt tonen. Een reinigingsmachine waarbij duurzaamheid voorop staat en die u geld gaat besparen.

Naast een groot aanbod van ruim 250 exposanten, biedt Logistica ook een uitgebreid programma, met demonstraties en verschillende seminars.  

Wij zien ernaar uit om samen met u inspiratie op te doen. Via onderstaande banner kunt u bij ons uw toegangskaarten bestellen:

 

Test

kjjhj,jjjkjjkkj