G&T Intern Transport BV, is al sinds begin jaren ’90 actief als locale leverancier voor intern transportmateriaal en later ook voor reinigingsmachines. Voor het intern transportmateriaal is eind jaren ’90 een dealerschap aangegaan met het huidige TMHNL, importeur en producent van Toyota heftrucks en BT magazijntrucks. Naar aanleiding van de wens voor een verbeterde positionering in de markt voor wat betreft de reinigingmachines zijn wij op zoek gegaan naar een samenwerkingsverband met een ‘totaalleverancier’ in deze sector.

Vol trots deelt G&T mede dat zij hebben gekozen voor Nilfisk en op 9 juni jl. de samenwerkingsovereenkomst hebben getekend. Nilfisk is van oorsprong een Scandinavisch bedrijf dat al sinds 1906 actief is op de markt van reinigingsmachines en al geruime tijd een mondiale speler is. Het bedrijf beschikt over alle faciliteiten die een dealer in staat stelt haar klanten optimaal en met een breed assortiment te bedienen.

Nilfisk geldt net als Toyota/BT tot de categorie A-merken die innovatief en maatschappijbewust ondernemen met oog voor mens en milieu. Het programma bestaat uit grofweg twee segmenten, machines ten behoeve van reiniging zoals veeg- en schrobmachines en tuin- en parkonderhoud.

De directie van beide bedrijven, Stephan van Genugten van G&T en Willem van den Burg van Nilfisk tekenden voor een lange samenwerking.