2 nieuwe Toyota LPG Vorkheftrucks

Op 5 april leverde onze vertegenwoordiger Pascal Roeffen 2 nieuwe Toyota 02-8FGF25 LPG Vorkheftrucks aan Van den Heuvel Logistiek B.V., in de persoon van de heer Patrick van den Hoek. Op bijgaande foto staan beide nieuwe heftrucks voor de stellingen in Uden.

Deze gasheftrucks gaan ingezet worden bij het intern transport van blikjes, voor de Bavaria-account. Zeer bewust koos Van den Heuvel voor deze robuuste Toyota-machine, omdat ze de komende 5 jaren 40.000 werkuren zullen gaan maken, oftewel 4000 uur per, truck per jaar!

Van den Heuvel Logistiek B.V.

Van den Heuvel is een allround logistiek bedrijf, met sterke funderingen in transport, opslag, distributie en koerierswerk. Vanuit haar mooie locatie in Uden zijn dagelijks meer dan 230 medewerkers voor u onderweg. Naast haar kernactiviteiten onderscheidt Van den Heuvel zich daarnaast met haar duidelijke visie op en invulling van maatschappelijk verantwoord ondernemen. G&T onderhoudt al jaren een goede zakelijke relatie met Van den Heuvel als één van zijn preferred suppliers van intern transport en industriële reiniging.

Geïnteresseerd?

Geïnteresseerd geraakt in onze machines van Toyota Material Handling of Nilfisk, of in onze servicemogelijkheden ? Kom gerust eens kijken in onze showroom op de Doornhoek 3785 in Veghel, of neem contact op met ons verkoopteam op telefoon 0413-747013 of per mail Sales@gentheftrucks.nl.