Na een intensieve ontwerp- en ontwikkelingsfase waarbij  de wensen van klanten centraal stonden, introduceren we de vernieuwede BT Levio130 en Staxio HWE100. Deze meelooptrucks zijn uitermate geschikt voor gebruik in krappe ruimtes en vrachtwagens door zijn compact ontwerp en gebruiksvriendelijkheid.

De nieuwe BT LWE130 en Staxio HWE100 zijn elektrische magazijntrucks voorzien van een revolutionaire AC motor wat zorgt voor een grotere energie-efficiëntie, duurzaamheid en stille werking. Het lage geluidsniveau zorgt ervoor dat de machines ideaal zijn voor de detailhandel, winkels, supermarkten maar ook ziekenhuizen. Naast comfort bieden de nieuwe magazijntrucks ook een hoge snelheden en productiviteit.

Met de BT Levio LWE130 kunt u moeiteloos ladingen tot 1,3 ton horizontaal vervoeren over korte tot middellange afstanden. Terwijl je met de BT Staxio HWE100 eenvoudig pallets tot 1,0 ton kunt stapelen op 2 meter hoogte. Met een ingebouwde lader kunnen de machines gemakkelijk worden opgeladen door de standaard stekker die in de stopcontact past. Optioneel kunnen er laadsystemen worden meegeleverd voor in de vrachtwagens. Hiermee is het mogelijk om de pallettruck te laden gedurende de dag.

De vorige modellen hebben zich in het verleden al uitstekend bewezen, waardoor de basis van de machine hetzelfde is gebleven. De extra functionaliteiten zoals click-2-creep-functie, pincodetoegang en programmering van de bestuurdersparameters geven de machine een nieuwe dimensie. Daarnaast zijn is er grote progressie gemaakt wat betreft geluidsniveau en energieverbruik.