Begin 2017 is machinefabriek Verhoeven Oss overgestapt op een nieuwe vloot van 5 verschillende Toyota/BT machines. Het nieuwe materieel vervangt de ruim 15 jaar oude vloot en zorgt voor een innovatieve en eenduidige machinepark. Tijdens het aanschafproces is door Verhoeven Oss en G&T Intern Transport sterk gelet op details en de uitvoering van de machines.

Verhoeven Oss is sinds 1968 actief op het gebied van material handling systemen. Zij ontwerpen en produceren customized machines en installaties voor productielijnen. Van Engineering tot productie, montage en service is Verhoeven Oss altijd in staat om innovatief oplossingen te bieden. Met meer dan 50 jaar ervaring heeft het bedrijf alle specialismes onder één dak.

Oog voor detail

Met de aanschaf van een Toyota 8FBMT50 is Verhoeven Oss in staat om de zwaarste lasten te transporteren, zowel binnen als buiten. De Toyota Traigo 5 tonner is voorzien van een Toyota cabine met optimale zichtcondities op de werkomgeving en de niet alledaagse lasten. Om dezelfde reden heeft Verhoeven Oss gekozen voor een Vorkenspreider om optimaal controle te behouden van de diverse lasten. Naast de Toyota 8FBMT50 beschikken ook de overige trucks  over elektrisch-hydraulische mini-levers voor de mastfuncties om altijd ergonomisch en veilig te kunnen werken. De Toyota 8FBM20T  is voorzien van een kistenkantelaar. Voor de meest lichte toepassingen heeft Verhoeven Oss gekozen voor een Toyota Traigo 24V met een hefcapaciteit tot 1000 kilogram. Deze truck is uiterst geschikt in de krappe ruimtes en op de tussenvloer.  

Naast de verschillende vorkheftrucks zijn er diverse warehousemachines geleverd, onder andere elektrische pallettruck, stapelaar en hoog-heffers. Met de komst van de nieuwe moderne vloot heeft Verhoeven Oss een grote stap gezet richting operationele kostenverlaging.