Alle medewerker hebben het recht op een veilige werkomgeving. Desondanks vinden er nog jaarlijks ruim 150 ernstige ongevallen plaats in Nederland waarbij een heftruck betrokken is. Deze ongevallen leiden voor ongewenste ziekteverzuim en arbeidsongeschiktheid of in sommige gevallen tot erger. Het werken in logistieke sector staat daarmee dan ook op de vierde plaats in de top 10 meest risicovolle beroepen in Nederland volgens het RIVM.  

Om die reden heeft de arbeidsinspectie steeds meer aandacht voor veiligheid in de logistieke sector. Graag helpen wij u bij het ontwikkelen van de veiligheid van uw magazijn en dus daarbij het verbeteren van uw personele werkklimaat. Door het combineren van verschillenden aspecten zoals training, technische innovatie, proces verbetering en leiderschap zijn de basis voor een veiligere magazijn.

Juiste training voor transport middelen

Onze intern transportoplossingen helpen u om de efficiëntie binnen uw magazijn te verhogen. Alle goederen kunnen sneller en tegelijkertijd van A naar B worden gebracht. Maar om dit veilig te kunnen doen vraagt het wat van de vaardigheid van uw werknemers. Om deze rijvaardigheden te verbeteren bieden wij speciaal onze heftruck trainingen met certificaat. Deze trainingen zijn toegespitst op zowel magazijn- als vorkheftrucks.  Op verzoek kunnen deze opleidingen in diverse talen worden gegeven, zodat voor iedereen deze training toegankelijk is

Onze specifieke trainingen

  • - Pallettrucks
  • - Stapelaars
  • - Reachtrucks
  • - Heftrucks
  • - Smallegangentrucks
  • - Hoogwerkers

Wilt u de veiligheid in uw magazijn vergroten?

Vraag onze specialisten naar de mogelijkheden +31 (0)413 34 38 12 of mail naar info@gentheftrucks.nl.