G&T Intern Transport BV is een bedrijf dat in hoofdzaak actief is als leverancier en serviceverlener van en aan intern transportmaterieel zoals vorkheftrucks en magazijntrucks. Daarnaast is G&T Cleaning een snelgroeiende afdeling binnen ons bedrijf, met verkoop, verhuur en service van industriële veeg-/ en schrobmachines als hoofddoel. In ons bijna 25 jarig bestaan zijn we uitgegroeid tot een bedrijf met circa 35 medewerkers verdeeld over verschillende afdelingen.

Voor de serviceafdeling binnen de Intern Transport zijn wij voor de buitendienst op zoek naar

Servicemonteur m/v

Wat ga je doen:

Na een inwerkperiode in onze werkplaats, verricht je vanuit je eigen serviceauto, onderhoud en reparaties aan een breed scala hef- en magazijntrucks bij onze klanten op locatie. Het uitvoeren van keuringen, het oplossen van storingen en adviseren van klanten is het belangrijkste onderdeel van je werkzaamheden. 

Je profiel:

Je bent iemand die techniek in de vingers heeft met een servicegerichte instelling. Je bent communicatief vaardig, bereid te leren en jezelf verder te ontwikkelen. Ook samenwerken met collega’s gaat je goed af. Je technische kennis heb je verkregen door bijvoorbeeld de opleiding MBO Mechatronica of Autotechniek. Werkervaring als servicemonteur of automonteur geldt als een pré.

Wat bieden wij:

We bieden je een leuke en zelfstandige functie in teamverband aan, met volop variatie en ruimte voor eigen initiatief. Je komt te werken in een collegiale omgeving waarin voldoende ruimte is voor opleiding en bijscholing. Daarnaast bieden we een salaris in overeenstemming met leeftijd en ervaring en prima secundaire arbeidsvoorwaarden.

Interesse ?

E-mail uw brief met CV dan naar mevrouw Janssen – van Genugten, e.vangenugten@gentheftrucks.nl
Of per post naar : G&T Intern Transport BV, Postbus 313, 5460 AH Veghel.