Simai TTE30

De inzittende industriële trekkers van de Simai drie wiel serie zijn ideaal voor toepassingen waarbij langere afstanden moeten worden gereden en grotere trekcapaciteiten nodig zijn. De serie bestaat uit 100% duurzame elektrische modellen, met een brede keus aan trekcapaciteiten. De industriële trekkers van Simai zijn ontworpen voor intensieve werkzaamheden, zoals het bevoorraden van productielijnen en crossdocking. Ze beschikken over een comfortabele stoel en gebruiksvriendelijke bedieningselementen. Om efficiënter te werken zijn de trekkers toegankelijk om op te stappen van zowel de linker als de rechterzijde. Bedoeld voor de meest veeleisende toepassingen, zijn onze elektrische industriële trekkers uitgerust met krachtige, energiezuinige AC-motoren. 

Vraag offerte aan

Onze elektrische industriële trekkers in de Simai serie kunnen meerdere karren trekken en zijn tevens zeer efficiënt bij horizontaal goederentransport. De Simai TTE30 industriële trekker is een krachtige opzittende rekker met 3.000 kg trekgewicht en snelheid tot en met 12 km/h. Geschikt en ontworpen voor de meest veeleisende toepassingen en voorbereid op de steeds meer naderende 24-uurs economie beschikt deze truck tot mogelijkheden om eenvoudig batterijen te wisselen. 

Door de hogere bodemvrijheid worden deze trucks veel toegepast in productieomgevingen waarbij er materialen van de ene afdeling naar de andere getransporteert worden waarbij het just-in-time principe gehanteerd wordt. Ook buiten is geen probleem voor deze krachtpatsers. De lage instap ondanks de hoge bodemvrijheid is een uitkomst. De Simai TTE30 is toegankelijk aan zowel de linker als de rechterkant. Dit voorkomt veel omlopen voor de operator. De rugleuning is verstelbaar zodat de truck voor frequent op- en afstapactiviteiten ook gebruikt kan worden als instaand! 

Voor optimaal comfort zijn luchtbanden, volrubber en non-marking banden beschikbaar. Nonmarking banden zijn populair in toepassingen waar de vloer een afwerkcoating heeft en er geen zwarte rubber strepen op de vloer mogen komen. De trucks zijn uitgevoerd met eenvoudige bedieningselementen met autolayout. Het ergonomische design maximiseert comfort en productiviteit. 

De Simai trekkers zijn door hun unieke krachtige eigenschappen, wendbaarheid en veiligheidssystemen uitermate geschikt om ingezet te worden in drukbevolkte omgevingen zoals zware en lichte industrie, veilingen, logistieke dienstverleners waarbij de vloercondities ook minder dan optimaal mogen zijn. Standaard is de Simai TTE30 voorzien van diverse opties waaronder de claxon en geintegreerde koplamp, deze is omgeven door de robuuste stalen ombouw en kan er hierdoor niet afgereden worden. 

MEERDERE KARREN IN ÉÉN HANDELING GETRANSPORTEERD!

Een trekker in actie met meerdere groot-volume karren. Doordat de modellen smaller zijn dan een pallet en voorzien zijn van driepunts-wielophanging is geen gang te smal. Door meerdere karren in één handeling te vervoeren kan uw proces honderden procenten efficiënter.

Efficiëntie en gemak!

De Simai trekkers zijn uit te rusten met een automatisch sluitende trekpen welke vanuit de cabine te openen is. Door naar achteren te rijden krijgt u audiovisueel bevestiging van de succesvolle vergrendeling. Zonder af te stappen kunt u direct van start! Andere vergrendelingen behoren ook tot de mogelijkheden. Informeer bij G&T naar de mogelijkheden! 

Bandenkeuze, wanneer welke band?

Wanneer is welke band de beste? (Non-)marking volrubber of luchtbanden? Luchtbanden zijn het meest comfortabel en nemen schokken en trillingen weg. In sommige toepassingen is echter het risico op een lekke band en daarmee stilstand te groot. Dan is volrubber een betere keuze. In omgevingen met een afwerkcoating op de vloer is non-marking beter op zijn plaats dan volrubber banden die op zulke vloeren zwarte strepen achterlaten welke moeilijk te verwijderen zijn. 

Inzittend én instaand!

De Simai TTE30 is toegankelijk aan zowel de linker als de rechterkant. Dit voorkomt veel omlopen voor de operator. De rugleuning is verstelbaar zodat de truck voor frequent op- en afstapactiviteiten ook gebruikt kan worden als instaand om die werkzaamheden nog efficiënter uit te voeren! 

Product-serie Model Capaciteit Draaistraal Max. rijsnelheid Factsheet
Simai Three Wheel TTE30 3000 kg 1575 12 km/h  

Simai TTE30
Trekcapaciteit tot 3 ton.
✓ Herkenbare bedieningselementen
Sterk metalen chassis.
Ruimzicht chassis.
Operator Presence System (OPS).
AC-technologie.
✓ Zowel inzittend als instaand te gebruiken. 

    Simai brochure (NL)

Vraag offerte aan