BT OME 100M

De BT OME 100M hoogheffende orderverzameltruck is een bewezen topmodel in het BT assortiment. Deze verzameltruck is geschikt voor intensieve toepassingen en kan worden afgestemd op de specifieke verzamelsituaties. De aangeboden machine uit 2010 heeft een maximale hefcapaciteit van 1000 kg en een hefhoogte tot 4,7 meter. De orderverzameltruck is ontworpen met één sleutelwoord, veiligheid. Met de OME100M kunt u op alle niveau's veilig orders verzamelen. Al onze gecertificeerde machines zijn door ons onderhouden met uitsluitend originele onderdelen. Hierdoor is de kwaliteit gewaarborgd gedurende zijn totale operationele levensduur. 

Wilt u mee weten over deze machine? Bel gerust 0413-343812 of laat hiernaarst uw gegevens achter.

Merk BT
Bouwjaar 2010
Hefcapaciteit 1000kg
Hefhoogte 4760mm
Banden Vulkollan
Artikelnummer 2786
Vraag offerte aan

Aanvullende diensten

Onderhoud

G&T Intern Transport biedt verschillende servicepakketten aan om de levensduur van bijvoorbeeld uw heftruck of magazijntruck te verlengen.

Reparaties

Reparaties van interne transportmiddelen worden met zorg uitgevoerd door onze monteurs met uitsluitend originele onderdelen.

Lease

G&T Intern Transport biedt naast kopen of huren ook verschillende mogelijkheden interne transportmiddelen te leasen.

Keuringen

G&T Intern Transport is een VA-Keur erkend keurend bedrijf en zal een objectief waardeoordeel geven over bijvoorbeeld uw heftruck of magazijntruck.