BT RR B2 1600

De BT Reflex RR B2 reachtruck is een bewezen topmodel in het BT assortiment. Deze reachtruck is geschikt voor intensieve toepassingen en kan worden afgestemd op de specifieke situatie door de groot aantal programmeerbare functies.  Deze machine uit 2001 heeft een maximale hefcapaciteit tot 1600 kg en heeft een hefhoogte van 7 meter. Indien gewenst kan de hefhoogte worden aangepast door het verwisselen van de mast. De reachtruck is voorzien van een krachtige, beproefde wisselstroom motor, die een uitzonderlijke snelheid en een hoog werktempo mogelijk maakt. Al onze gebruikte reachtruck zijn door ons onderhouden met uitsluitend originele onderdelen. Hierdoor is de kwaliteit gewaarborgd gedurende zijn totale operationele levensduur. 

Merk BT
Bouwjaar 2001
Hefcapaciteit 1600kg
Hefhoogte 7000mm
Mast Triplex
Sideshift Ja
Banden Vulkollan
Artikelnummer 1029
Vraag offerte aan

Aanvullende diensten

Onderhoud

G&T Intern Transport biedt verschillende servicepakketten aan om de levensduur van bijvoorbeeld uw heftruck of magazijntruck te verlengen.

Reparaties

Reparaties van interne transportmiddelen worden met zorg uitgevoerd door onze monteurs met uitsluitend originele onderdelen.

Lease

G&T Intern Transport biedt naast kopen of huren ook verschillende mogelijkheden interne transportmiddelen te leasen.

Keuringen

G&T Intern Transport is een VA-Keur erkend keurend bedrijf en zal een objectief waardeoordeel geven over bijvoorbeeld uw heftruck of magazijntruck.