BT RR B7 2500

De BT Reflex RR B7 reachtruck is de zwaarste model in het assortiment van BT . Deze reachtruck is geschikt zware intensieve toepassingen en kan worden afgestemd op de specifieke situatie door de groot aantal programmeerbare functies.  Deze machine uit 2005 heeft een maximale hefcapaciteit tot 2500 kg en heeft een hefhoogte van 10,5 meter. De reachtruck is voorzien van een krachtige, beproefde wisselstroom motor, die een uitzonderlijke snelheid en een hoog werktempo mogelijk maakt. Al onze gebruikte reachtruck zijn door ons onderhouden met uitsluitend originele onderdelen. Hierdoor is de kwaliteit gewaarborgd gedurende zijn totale operationele levensduur. 

Merk BT
Bouwjaar 2005
Hefcapaciteit 2500kg
Hefhoogte 10800mm
Mast Triplex
Sideshift Ja
Artikelnummer 1605
Vraag offerte aan

Aanvullende diensten

Onderhoud

G&T Intern Transport biedt verschillende servicepakketten aan om de levensduur van bijvoorbeeld uw heftruck of magazijntruck te verlengen.

Reparaties

Reparaties van interne transportmiddelen worden met zorg uitgevoerd door onze monteurs met uitsluitend originele onderdelen.

Lease

G&T Intern Transport biedt naast kopen of huren ook verschillende mogelijkheden interne transportmiddelen te leasen.

Keuringen

G&T Intern Transport is een VA-Keur erkend keurend bedrijf en zal een objectief waardeoordeel geven over bijvoorbeeld uw heftruck of magazijntruck.