BT RRE 160

De aangeboden BT Reflex RRE 160 reachtruck is een veelzijdige machine met hoge prestaties en efficiëntie. De eenvoudige bediening en flexibiliteit zorgen voor een goede rijcomfort en maken het voor de bestuurder erg comfortabel. De Machine uit 2010 heeft een maximale hefcapaciteit van 1600 kg en kan voorzien worden van verschillende masten. Hierdoor is de hefhoogte op wens aan te passen op uw behoefte. De masten variëren tussen  4 meter  en  9 meter. Met het Transitional Lift Control systeem kunt schokvrij heffen en dalen met maximale snelheden, hierdoor heeft u altijd alle controle over uw last.   

Heeft u vragen of speciale wensen? Neem gerust contact op met 0413-343812 of vul uw gegevens hiernaast in. 

Merk BT
Bouwjaar 2010
Hefcapaciteit 1600kg
Hefhoogte 7500mm
Mast Triplex
Sideshift Ja
Banden Vulkollan
Artikelnummer 2804
Vraag offerte aan

Aanvullende diensten

Onderhoud

G&T Intern Transport biedt verschillende servicepakketten aan om de levensduur van bijvoorbeeld uw heftruck of magazijntruck te verlengen.

Reparaties

Reparaties van interne transportmiddelen worden met zorg uitgevoerd door onze monteurs met uitsluitend originele onderdelen.

Lease

G&T Intern Transport biedt naast kopen of huren ook verschillende mogelijkheden interne transportmiddelen te leasen.

Keuringen

G&T Intern Transport is een VA-Keur erkend keurend bedrijf en zal een objectief waardeoordeel geven over bijvoorbeeld uw heftruck of magazijntruck.