Nilfisk CR 1000

De Nilfisk CR 1000 is een compacte combinatiemachine die schrobwerkzaamheden en veegwerkzaamheden in een machine combineert. Deze schrob-, zuig-veegmachine is zeer geschikt voor middel-zware industriële toepassingen.

In fabrieken, magazijnen, parkeergarages en overal waar stof en vuil zich ophopen en daar waar de ruimte om te manoeuvreren beperkt is, biedt de CR 1000 combinatiemachine snelle en effectieve reiniging. Zijn compacte afmetingen en uitstekende manoeuvreerbaarheid zorgen er voor dat de machine goed bruikbaar is in moeilijk te bereiken plaatsen en volle ruimten. En zoals u mag verwachten van Nilfisk machines zijn de betrouwbaarheid en onderhoudsmogelijkheden eersteklas. De batterij aangedreven CR 1000 kan zowel binnen als buiten werken.

Compact ontwerp zorgt voor een draaicirkel van 240 cm Eenvoudig toegang tot de accu's, minimaal gebruik van electronica en geen gereedschap nodig voor onderhoud aan borstels en zuigrubbers waardoor de onderhoudstijd zeer beperkt is Zwaar gebruik constructie en extreem betrouwbare prestaties. Een hydraulisch systeem stuurt de zuigmond en het schrobdek aan en tevens de hoofdborstel De laag dump vuilcontainer kan worden geleegd en gereinigd op een hoogte van 35 cm Eenvoudige bediening, ergonomisch bedieningspaneel en uitstekend zicht zorgen voor verhoogd comfort en veiligheid.

Merk Nilfisk
Bouwjaar 2009
Veegbreedte 1170mm
Schrobbreedte (mm) 1010
Inhoud vuilcontainer (l) 71
Schoon-vuilwatertank (l) 208/208
Motortype Elektrisch
Artikelnummer 2850
Vraag offerte aan

Aanvullende diensten

Onderhoud

G&T Intern Transport biedt verschillende servicepakketten aan om de levensduur van bijvoorbeeld uw veeg- en schrobmachines te verlengen.

Reparaties

Reparaties van reinigingmachines worden met zorg uitgevoerd door onze monteurs met uitsluitend originele onderdelen.

Lease

G&T Intern Transport biedt naast kopen of huren ook verschillende mogelijkheden reinigingmachines te leasen.

Keuringen

G&T Intern Transport is een VA-Keur erkend keurend bedrijf en zal een objectief waardeoordeel geven over bijvoorbeeld uw veeg- of schrobmachine.