Schrobmachine tweedehands

Op zoek naar een schrobmachine die tweedehands is? G&T Intern Transport kan u verder helpen! Voor een laag bedrag kan ook u uw werkruimte schoonmaken met de tweedehands schrobmachines van Nilfisk. Deze industriële schrobmachines zijn zeer degelijk waardoor u nog jaren plezier kan hebben van een gebruikte schrobmachine. 

Opzit of achterloop schrobmachines

Ons assortiment tweedehands schrobmachines bestaat uit verschillende modellen. Zo kunnen we bijvoorbeeld onderscheid maken in de achterloop schrobmachines die geschikt zijn voor de kleinere oppervlaktes. Of de opzit schrobmachines voor wanneer u grote stukken vloer wilt reinigen.
Voor de aankoop van een schrobmachine die gebruikt is, is het belangrijk om duidelijk te hebben wat voor type vloer u wilt reinigen en wat de mate van vervuiling is. Zo kunnen we samen bepalen welke gebruikte schrobmachine past bij uw bedrijf. 

Ook een tweedehands schrobmachine?

Al onze gebruikte schrobmachines worden geheel nagekeken door een monteur. Deze monteur zorgt ervoor dat elke schrobmachine er weer uitziet en functioneert als nieuw. Zo kunt u nog lange tijd profiteren van een tweedehands schrobmachine tegen een lage investering. Wilt u ook een schrobmachine die gebruikt is? Neem dan contact met ons op. U bent altijd van harte welkom in onze showroom in Veghel om de schrobmachines te bekijken. 

Meer informatie over een gebruikte schrobmachine?

Neem dan vrijblijvend contact op. Onze medewerkers vertellen u graag meer over ons assortiment.