Veegmachine gebruikt

Ook voor een industriële veegmachine die gebruikt is kunt u terecht bij G&T Intern Transport. Al onze veegmachines zijn van het merk Nilfisk, dat staat voor kwaliteit waardoor u nog lang plezier kunt hebben van een gebruikte veegmachine. Dus wilt u ook een schone werkruimte voor een laag bedrag? Bekijk dan snel ons aanbod gebruikte veegmachines.

Verschillende soorten veegmachines

Ons assortiment gebruikte veegmachines bestaat uit verschillende modellen. Zo hebben we de achterloop veegmachines en opzit veegmachines. De achterloop veegmachines zijn zeer geschikt voor de kleinere oppervlaktes. De opzit veegmachines voor grote oppervlaktes.
Daarnaast is het van belang om duidelijk te hebben voor welke vloeroppervlakte u de tweedehands veegmachine wilt gebruiken en de mate van vervuiling.
Onze veegmachines die gebruikt zijn, zijn verschillend van grote. Zo is er een verschil in werkbreedte en inhoud van de vuilcontainer.

Welke gebruikte veegmachine is geschikt voor u

Door ons continu wisselende assortiment van veegmachines die gebruikt zijn, hebben we altijd wel een geschikte veegmachine voor u. Onze medewerkers adviseren u graag welke machine het beste bij uw bedrijf en wensen past. U bent ook altijd van harte welkom in onze showroom. Hier kunt u al onze gebruikte veegmachines rustig bekijken onder het genot van een lekker kopje koffie.

Op zoek naar een gebruikte veegmachine?

Wij informeren u graag vrijblijvend over ons assortiment veegmachines.