De huidige telematicatechnologie van Genie® Lift Connect™ heeft zich zo ontwikkelt dat u snel actie kunt ondernemen om de productiviteit te maximaliseren en stilstand tot een minimum te beperken. Ongeacht de grootte van uw machinepark, materieelbeheer is iets waar u elke dag mee bezig bent.

Genie® Lift Connect™

Met de Genie® Lift Connect™  technologie kunt u real time informatie ontvangen over uw machine, waaronder bijvoorbeeld draaiuren, inzet, batterij en onderhoudsmeldingen. Dankzij deze informatie, kunnen de hoogwerkers optimaal ingezet worden en wordt stilstand voorkomen. Hierdoor kunnen kosten bespaard worden en wordt de inzetbaarheid van de hoogwerker geoptimaliseerd. Alle data wordt nauwkeurig verzameld, waardoor er altijd inzicht is in de prestaties van uw hoogwerker. 


 

Vraag offerte aan

De voordelen van Genie® Lift Connect™

Het is fijn als er veel data beschikbaar is, maar het is nog beter als deze data omgezet kan worden naar infomatie en actie. Het Genie Lift Connect programma biedt vlootbeheerders en servicemanagers hulpmiddelen om de efficiëntie te maximaliseren en stilstand tot een minimum te beperken.

  • Real time inzichten.
  • Verhoging van productiviteit.
  • Minder stilstand van de machines.
  • API koppeling mogelijk.
  • Transparantie in data.
  • In één oogopslag te zien wat er aan onderhoud toe is. 

Vraag offerte aan

Genie® Lift Connect™ toepassen op uw hoogwerker?

Wilt u met uw Genie hoogwerker ook de voordelen ervaren van het Genie® Lift Connect™ systeem? Wij helpen u graag bij de implementatie en uitleg van dit voortreffelijke systeem. Meer informatie op voorhand gewenst? Onze deskundige medewerkers adviseren u graag, ook als het gaat om de aankoop van een Genie hoogwerker. 

Vraag offerte aan