Extra-productiviteit in handbereik met Xtra Capacity™

Als reactie op de wereldwijde vraag naar hoogwerkers met een hogere capaciteit, heeft Genie een nieuwe range ontworpen: Genie®Xtra Capacity™ (XC). Hierdoor kan men nóg efficienter werken, doordat er met deze toepassing een hogere capaciteit gedragen kan worden. Zo kan er gewerkt worden met een platform capaciteit van 300kg zonder beperkingen en een capaciteit van 454kg met beperkingen. Bovendien vermindert deze Xtra Capacity  de hoeveelheid hefcycli en de hoeveel uitrusting die nodig is om gereedschap en materiaal naar werkterreinen in de lucht te brengen. Door meer te verwerken in één enkele eenheid, bespaart dit u tijd en wordt de productiviteit verhoogd. 


 

De voordelen van Xtra Capacity

De XC-modellen hebben verbeterde giekstructuren om de hogere belastingen aan te kunnen en zijn uitgerust met een volledig automatische controle van het werkbereik, inclusief de mogelijkheid voor de machine om de giek automatisch in te trekken wanneer deze de rand van het werkbereik voor het gewicht in het platform bereikt. De load sense cell controleert voortdurend het gewicht in het platform en beperkt het werkbereik tot het belastingsdiagram, terwijl de machine ter plaatse kan worden gekalibreerd, zonder dat een testbelasting nodig is. Daarnaast is het mogelijk om met 3 personen tegelijk op het platform te staan, plus nog het benodige gereedschap en materialen. 

Razendsnelle technologische ontwikkelingen

De Genie hoogwerkers ontwikkelen zich continue en hebben één en hetzelfde doel: het optimaliseren van de efficientie & stabiliteit, plus het verhogen van de productiviteit met daarbij een zo laag mogelijk verbruik. Elke nieuwe machine is voorzien van de nieuwste technologische optimalisaties, hierdoor bent u verzekert van de beste en up-to-date instellingen aan uw nieuwe hoogwerker. Ook occasions worden regelmatig geupdate, zodat u ook met deze machines profiteert van de voordelen en nieuwste snufjes. Meer weten of onze hoogwerkers? Onze deskundige medewerkers adviseren u graag over de beste optie voor uw organisatie. 

Vraag offerte aan

Ook interessant...