G&T Intern Transport is leverancier van een complete serie industriële Nilfisk stofzuigoplossingen voor uw bedrijf. Wij leveren specifieke en bijzondere industriële stofzuigers voor allerlei toepassingen in alle industrieën: van de machinebouw tot de farmaceutische-, en voedingsmiddelenindustrie.

Als aanvulling op stofzuigers leveren wij Nilfisk pneumatische transportsystemen, centrale afzuiginstallaties en hoogvermogenzuigers om aan de vraag en behoeften te voldoen binnen alle soorten productiebedrijven.

De industriële stofzuigers van Nilfisk zijn ideaal om vuil te verwijderen in krappe ruimtes en voor het onderhouden en reinigen van productiemachines. Daarnaast zijn er machines ontworpen speciaal voor het verwijderen van gevaarlijke dampen en stoffen.

Ons aanbod op de website is slechts een indicatie van de mogelijkheden binnen ons assortiment om oplossingen te tonen waarmee bedrijven veiliger, schoner en effectiever kunnen werken. Voor meer informatie en een breder aanbod neem gerust contact met onze specialisten.

Welkom in de wereld van industriële stofzuigers.