Knikhoogwerkers

De Genie knikhoogwerkers passen perfect binnen bouw-, industrie- en platteland omstandigheiden, dit omdat de knikhoogwerker zich als het ware kan "knikken" over verhogingen of opstakels en hierdoor op moeilijk bereikbaar plekken elke klus kan voltooien. Door de flexibiliteit van het knikken, werkt u efficiënter en wordt de productiviteit verhoogd. Bovendien kenmerken de Genie knikhoogwerkers zich door de kracht, manoeuvreerbaarheid en betrouwbaarheid. De knikarmhoogwerkers van Genie zijn zowel inzetbaar voor binnen- als buitengebruik. Bovendien zorgt het Genie Lift Connect systeem voor real time inzichten van de Genie knikhoogwerker.

Sinds 1994 houdt G&T Intern transport zich bezig met de verkoop, verhuur, lease en onderhoud van interne transportmiddelen, waaronder hoogwerkers, heftrucks, palletwagen, maar ook industriële reiningsmachines. Daar komt bij dat G&T officieel dealer is van het merk Genie in de hoogwerkers branche. Door onze jarenlange ervaring, weten wij als geen ander welke hoogwerker bij uw vraag en organisatie past.  Advies nodig bij de keuze van uw hoogwerker? Contacteer onze deskundige medewerkers vrijblijvend. 

1
Ontworpen met het hoog op veiligheid, comfort en productiviteit
2
Werkhoogte tot 43,2 meter + reach bereik tot 21,3 meter

Bekijk ons assortiment Genie knikhoogwerkers:

MEER INFORMATIE OVER DE MOGELIJKHEDEN?

Onze adviseurs geven graag meer informatie over de mogelijkheden en kunnen samen met u bepalen welke knikhoogwerker het meest geschikt is voor uw situatie.

Genie Z-30/20N NU OOK TE HUUR

Zeer gemakkelijk in gebruik

Werkhoogte 10.89m
Breedte 119cm

Genie Z-33/18

GENIE Z-33

Werkhoogte 12.0m
Lengte 557cm

Genie Z-34/22N

GENIE Z-34

Werkhoogte 12.52m
Lengte 572cm

Genie Z-45 NU OOK TE HUUR

Genie Z-45 XC

Werkhoogte 15.86m
Breedte 229cm

Genie Z-60 NU OOK TE HUUR

Genie Z-60

Werkhoogte 20.16m
Breedte 249cm

Benieuwd naar welke oplossing bij u past?

G&T Intern Transport biedt een breed aanbod aan Genie knikhoogwerkers. Wenst u advies of heeft u een vraag over een van bovengenoemde hoogwerkers? Onze specialisten adviseren u graag. Bovendien zijn alle type Genie hoogwerkers leverbaar, vraag ons naar de mogelijkheden.

Vraag advies aan

Genie knikhoogwerkers bij G&T, wij helpen u!

De Genie Z-30/20N knikarmlift is het best inzetbaar voor gevoelige werkomstandigheden door zijn stilheid en emissievrije werking. Bovendien is deze Genie hoogwerker goed manoeuvreerbaar, waardoor deze eenvoudig door deuropeningen of krappe ruimtes zich kan verplaatsen. Door de stabiliteit, kan men ook eenvoudig manoeuvreren tussen smalle gangen en langs gebouwen eveneens als over obstakels of verhogingen. De maximale werkhoogte is 11,1m met een reach bereik van 6,5m. 

De Genie Z-45 XC knikhoogwerker is het eerste model met als voordeel dat dit ontwerp een onbeperkte platformcapaciteit van 300kg en een beperkte capaciteit van 454kg biedt. Deze knikarmhoogwerker is voorzien van een oscillerend systeem, waardoor er een snelle responstijd op zit en de ruw terrein mogelijkheden omvatten 45% gradeability.  De maximale werkhoogte is 15,9m met een reach bereik van 7,5m. 

De Z-60 FE Genie hoogwerker is een brandstof-elektirsche hybride knikarmlift, maar is ook leverbaar in een DC volledig elektrische uitvoering. De Genie Z-60 kenmerkt zich door zijn geluidsarme en schone prestaties, en is hierdoor perfect binnen bouwplaatsen, winkelcentra en zelfs voetgangersgebieden. De maximale werkhoogte is 20,2m met een reach bereik van 11,2m. 


Naast het kopen kunt u bij G&T Intern Transport ook terecht voor het huren of leasen.