Masthoogwerkers

Onze Genie masthoogwerkers zijn ideaal voor opslag, transport en algemeen onderhoud. De hoogwerkers met masten zijn perfect voor locaties waar reikwijdte in besloten ruimtes zeer gering zijn. De GR-20J en GR-26J bieden respectievelijk maximale werkhoogtes van 4,25 en 6,7 meter en een maximaal horizontaal bereik van 3 meter. Met een uitstekende draaicirkel van 140°  en een compact ontwerp bieden de Genie masthoogwerkers uitstekende prestaties in beperkte ruimtes.

De Genie masthoogwerkers staan bekend om de stabiliteit en betrouwbaarheid. Bovendien zijn ze eenvoudig te bieden door het gebruiksvriendelijke platform en bedieningspaneel. Door de compactheid, manoeuvreert de masthoogwerker eenvoudig door deuropeningen. Hierdoor kunt u de hoogwerker eenvoudig verplaatsen tussen ruimtes, en kunt u de Genie masthoogwerker eenvoudig inzetten in alle gewenste ruimtes. Daarnaast kun je real time inzichten van je masthoogwerker inzien dankzij de Genie Lift Connect technologie.

Onze deskundige medewerkers adviseren u graag over de masthoogwerker die bij uw toepassing past. Contacteer ons vrijblijvend. 

 

1
Compact en dynamisch
2
Werkhoogtes tot 6,7 meter

Bekijk ons assortiment Genie masthoogwerkers:

MEER INFORMATIE OVER DE MOGELIJKHEDEN?

Onze adviseurs geven graag meer informatie over de mogelijkheden en kunnen samen met u bepalen welke masthoogwerker het meest geschikt is voor uw situatie.

Genie GRC-12

Werkhoogte 5.70m
Breedte 75cm

Genie GR-20J

Werkhoogte 7.70m
Breedte 99cm

Genie GR-26J

Werkhoogte 9.90m
Breedte 99cm

Benieuwd naar welke oplossing bij u past?

G&T Intern Transport biedt een breed aanbod aan Genie masthoogwerkers. Wenst u advies of heeft u een vraag over een van bovengenoemde hoogwerkers? Onze specialisten adviseren u graag. Bovendien zijn alle type Genie hoogwerkers leverbaar, vraag ons naar de mogelijkheden.

Vraag advies aan
Genie Masthoogwerkers

Genie masthoogwerkers bij G&T, wij helpen u!

De Genie® masthoogwerker GRC-12 ™ is de meest compacte, lichtgewicht machine die inzetbaar is voor een breed scala aan zware taken tegen lage kosten. Deze Genie GRC12 hoogwerker biedt een efficiënte werking binnen gemakkelijke opstellingen, ideaal voor opslag, voorraadverzamelijk, transport, voorraadbeheer en algemeen onderhoud.

De Genie® masthoogwerker GR-20J ™ is een hoogwerker machine die reikwijdte biedt om vrijwel elke klus te klaren, met uitzonderlijk bewegingsbereik en nauwkeurige positionering. De DC-motor met variabel sturing van het aandrijfsysteem maakt nauwkeurige positionering in krappe ruimtes.

De Genie®  GR26J- masthoogwerker heeft een reikwijdte om vrijwel elke klus te klaren. Met  een uitzonderlijk bewegingsbereik en nauwkeurige positionering is het mogelijk om werkzaamheden veilig uit te voeren. Met een maximale capaciteit van 200 kg is het mogelijk om met deze Genie masthoogwerker meerdere mensen of zwaardere lasten naar boven te gaan. 

Naast het kopen kunt u bij G&T Intern Transport ook terecht voor het huren of leasen.