Toyota 8FBMT18

De Toyota Traigo 48V zijn veelzijdige machines met duurzame en krachtige motoren. De aangeboden 8 FBMT 18 is uit het jaar 2013 en is voorzien van een triplex mast. Met een maximale hefvermogen van 1800 kg is de truck geschikt voor licht tot middelzwaar werk. Doordat tijdens alle fasen van het ontwerp rekening is geouden met de behoeften van de bestuurder, biedt de Traigo 48V een cofortabele werkomgeving met ruimte voor productiviteit. Daarnaarst is de machine voorzien van het unieke SAS systeem. Dit systeem zorgt voor extra veiligheid en productiviteit, door zowel de bestuurder als de lading te beschermen tijdens het rijden en manoeuvreren. 

Heeft u nog vragen of speciale wensen? Bel gerust 0413 343 812

Merk Toyota
Bouwjaar 2013
Hefcapaciteit 1800kg
Hefhoogte 4700mm
Mast Triplex
Sideshift Ja
Banden Non Marking
Artikelnummer 2586
Vraag offerte aan

Aanvullende diensten

Onderhoud

G&T Intern Transport biedt verschillende servicepakketten aan om de levensduur van bijvoorbeeld uw heftruck of magazijntruck te verlengen.

Reparaties

Reparaties van interne transportmiddelen worden met zorg uitgevoerd door onze monteurs met uitsluitend originele onderdelen.

Lease

G&T Intern Transport biedt naast kopen of huren ook verschillende mogelijkheden interne transportmiddelen te leasen.

Keuringen

G&T Intern Transport is een VA-Keur erkend keurend bedrijf en zal een objectief waardeoordeel geven over bijvoorbeeld uw heftruck of magazijntruck.