Dulevo H1220

De Dulevo H1220 zijn de ideale oplossingen voor het schoonmaken van commerciële gebieden zoals supermarkten en luchthavens. Maar zelfs voor alle industriële toepassingen zoals  in magazijnen, laad- / en losruimtes. Met het robuuste en compacte stalen chassis en tevens een sterke watertank en zware mechanische componenten is de Dulevo H1220 geschikt voor zware werkomstandigheden.

De aangeboden Dulevo H1220 is gedurende zijn levensduur volledig door G&T met orginele Dulevo onderdelen onderhouden, om de kwaliteit en prestaties te waarborgen. Met zeer grote ruimte voor de benen en weinig schakelaars is de machine erg comfortabel en eenvoudig te bedienen. De machine is volledig ontworpen met de gebruiker en prestaties in het middelpunt.

Merk Dulevo
Bouwjaar 2008
Schrobbreedte (mm) 1200
Schoon-vuilwatertank (l) 250/250
Borsteldek Disk
Artikelnummer 2284
Vraag offerte aan

Aanvullende diensten

Onderhoud

G&T Intern Transport biedt verschillende servicepakketten aan om de levensduur van bijvoorbeeld uw veeg- en schrobmachines te verlengen.

Reparaties

Reparaties van reinigingmachines worden met zorg uitgevoerd door onze monteurs met uitsluitend originele onderdelen.

Lease

G&T Intern Transport biedt naast kopen of huren ook verschillende mogelijkheden reinigingmachines te leasen.

Keuringen

G&T Intern Transport is een VA-Keur erkend keurend bedrijf en zal een objectief waardeoordeel geven over bijvoorbeeld uw veeg- of schrobmachine.