Nilfisk BR1100SC

De Nilfisk BR 1100SC is sterk, compact en manoeuvreerbaar genoeg om zowel zware reinigingswerkzaamheden in industriële omgevingen alsook lichtere commerciële reinigingswerkzaamheden aan te kunnen. De BR 1100SC is de meest productieve machine in zijn klasse. Met de keuze uit verschillende, verwisselbare schrobdeks, een regelbare overbrenging in het aandrijfwiel voor een betere en gecontroleerde aandrijving en een verbeterde zuigprestatie overtreft deze machine andere soortgelijke schrobzuigmachines. Op alle machines uit deze serie is het Ecoflexsysteem voorgeïnstalleerd. Ecoflex houdt het verbruik van water en reinigingsmiddelen onder controle. Indien nodig kan dit systeem het waterverbruik, het reinigingsmiddelenverbruik en de borsteldruk verhogen om extra reinigingskracht te verkrijgen.

Merk Nilfisk
Bouwjaar 2013
Schrobbreedte (mm) 1000
Schoon-vuilwatertank (l) 265/265
Borsteldek Cilindrisch
Artikelnummer 2833
Vraag offerte aan

Aanvullende diensten

Onderhoud

G&T Intern Transport biedt verschillende servicepakketten aan om de levensduur van bijvoorbeeld uw veeg- en schrobmachines te verlengen.

Reparaties

Reparaties van reinigingmachines worden met zorg uitgevoerd door onze monteurs met uitsluitend originele onderdelen.

Lease

G&T Intern Transport biedt naast kopen of huren ook verschillende mogelijkheden reinigingmachines te leasen.

Keuringen

G&T Intern Transport is een VA-Keur erkend keurend bedrijf en zal een objectief waardeoordeel geven over bijvoorbeeld uw veeg- of schrobmachine.